Докато бойкотират работата в Народното събрание, депутати от БСП за

...
Докато бойкотират работата в Народното събрание, депутати от БСП за
Коментари Харесай

Въпреки бойкота на БСП: Депутати от левицата в командировка в Залцбург за ловно изложение

Докато бойкотират работата в Народното събрание, депутати от „ Българска социалистическа партия за България ” са били в 5-дневна командировка на ловно-рибарско ревю в австрийския град Залцбург.

Информацията е от публична информация, която администрацията на Парламента даде на bTV.

Иван Иванов и Йордан Младенов са били на ревюто от 20 до 24 февруари, командировани като народни представители. Служебното им пътешестване съответствува със поръчката на социалистическата партия депутатите ѝ да не вземат участие в пленарни съвещания и да не взимат командировъчни.

Оказва се, че двамата народни представители освен са взели командировъчни, а даже са положили ексклузивен труд, тъй като са били там и през уикенда.

В програмата на ревюто са включени лекции, свързани с лов на риба на сьомга в Централна Швеция, по какъв начин сполучливо да се лови костур, по какъв начин се ловят диви прасета, миещи мечки и лисици. Също и по какъв начин се разфасова дивеч.

Йордан Младенов е член на Комисията по земеделие и храните и Комисията по превоз, осведомителни технологии и известията. Иван Иванов пък е член на комисиите по Вътрешна сигурност и публичен ред, както и Комисията по европейските въпроси и надзор на европейските фондове.

От Българска социалистическа партия отхвърлиха двамата народни представители да отговорят на въпросите на bTV.

България е имала собствен щанд на ревюто, квалифициран от Югозападното държавно дружество, заяви шефът инж. Дамян Дамянов. Страната ни се е рекламирала като дестинация за лов. Всяка година друго държавно дружество приготвя представянето на България на ревюто.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР