Докато Борисов и ЛилиТу се хвалеха в НДК, какви чудеса

...
Докато Борисов и ЛилиТу се хвалеха в НДК, какви чудеса
Коментари Харесай

Отбележете конфузната физиономия на певеца, насила накаран да се снима с танка на “евродемокрацията”!

Докато Борисов и ЛилиТу се хвалеха в НДК, какви чудеса са сътворили по време на европредседателството, в НДК влезе легендата Стинг и попзвездата Шаги, които репетират в Зала 1 за идните си концерти у нас като част от тяхното турне. Звездите от международна големина бяха посрещнати от министъра на културата Боил Банов и бързо се насочиха към залата, с цел да продължат с подготовката за музикалното събитие.

Министърката обаче по умря на шефа си, който почине да се снима наляво и надясно със звезди, без значение желаят или не желае, направи същото със Стинг.

Разбира се, в случай че не се похвали в обществените мрежи, кой би схванал за достижението й?! Със сигурност Стинг няма да се похвали.

"В Дома на Българското председателство – НДК, през днешния ден имах удоволствието да поздравявам с добре пристигнал в София световноизвестния реализатор и музикант Стинг.

В качеството си на каква го приветства тя? Музикантът е пристигнал да прави концерт у нас, не да й свири под прозорците серенади. То се вижда и от физиономията му какъв брой "се радва "...

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР