Докато бил жив, Росен Ангелов не бягал, а гледал порно.

...
Докато бил жив, Росен Ангелов не бягал, а гледал порно.
Коментари Харесай

Нови разкрития за убиеца Росен: Докато всички го търсеха той е гледал...


Докато бил жив, Росен Ангелов не бягал, а гледал порно. Това открили експертизите.

Няма подозрение, че причинителят е Росен Ангелов, съобщи шефът на Национална следствена служба

Нова версия по случая с шесторното ликвидиране в Нови Искър. Според проверяващите в основата на всеобщия разстрел не е единствено любовна история.

Росен Ангелов избил Кети и фамилията й, тъй като Кети отказала да му даде информация в кои къщи да краде. Жената почиствала къщи, Росен желал ключове и кодовете от СОТ-а. След като не ги получил, любовта му с Кети Кюхова се изпарила. И той решил да избие цялото семейство. 



Според проверяващите Росен Ангелов умъртвил фамилията, с цел да не го разкрият. Но в това време те го разкрили посредством оперативна информация - издал го негов другар, на който Росен споделил за готвеното нападение. Мъжът не се самоубил незабавно, а три дни след началото на издирването му. Какво е правил през това време - никой не знае. 

Хронологията, съгласно проверяващите, е следната: Около 19:00 часа Росен Ангелов издебнал Кети Кюхова, до момента в който тя разхожда кучето си. Убил я в тил. Близо до дома й, а не в гората. 4 часа по-късно той умъртвил фамилията ѝ. А чак по-късно се върнал да реалокира натрупа ѝ.

Мотивът му, съгласно следствието, не бил единствено обич, проверяващите към този момент намесиха и пари. Росен Ангелов желал от Кети информация кои от къщите, които дамата чисти, могат да бъдат ограбени. Тя отказала.

„ Това е била и повода за разрива. Очевидно в този миг Кети е схванала, че любовта му може би не е била напълно безкористна, не напълно откровена и не сърдечна, а той има и други планове. Това е била повода, с цел да настъпи раздор в техните връзки. Тъй като за връзката й са знаели всички нейни родственици, това е била и повода да бъдат затрити всички очевидци по делото, да бъдат заличени всички следи към него ”, заяви Борислав Сарафов, шеф на Националната следствена работа.

А Росен Ангелов очевидно не е умъртвил всички, които са могли да разкрият убийството. Полицията стигнала до него посредством оперативна информация, а не посредством ДНК или следи, оставени от него.  

След като намерили облеклата, проверяващите потеглиха да търсят и самия Росен Ангелов. На 3 януари откриха къщата му, а неговото тяло откриха чак на 7 януари. Едва на 500 метра в друга къща. Докато бил жив, Росен Ангелов не бягал, а гледал порно. Това открили експертизите.

А експертизата посочила, че Росен се самоубил на 5 януари. С револвера, с който умъртвил фамилията на Кети Кюхова и със собственоръчно изработен заглушител.

Така неразбираеми остават няколко момента - с какъв брой изстрела са убити Кети и фамилията й, какъв брой пълнителя е носил Росен, по какъв начин никой не е забелязал 4 часа натрупа на дамата, къде са я търсили околните ѝ, откакто са си били у дома. Не се знае и къде е бил Росен Ангелов от 3 до 5 януари - в гората или в София, след което се е върнал, с цел да се самоубие. / Нова тв

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР