Докато беше във връзка с Биляна Дол, всички, които преди

...
Докато беше във връзка с Биляна Дол, всички, които преди
Коментари Харесай

Божинов пак се издъни с изневяра! Биляна призна: Няма да намери друга като мен! Гузният Валери: Благодаря ти за всичко!

Докато беше по отношение на Биляна Дол, всички, които преди намираха Валери Божинов за безвъзвратен коцкар и слаб мъж, започнаха да го харесват около нея и сякаш и двамата съумяха да ни заблудят, че той дефинитивно се е кротнал. Уви, оказа се, че вълкът не си е сменил нрава, а тази детайлност разкри някогашната му половинка в среднощен прочувствен статус в Инстаграм, видя HotArena .

С Валери към този момент не сме дружно. За страдание настъпи краят на нашето общо пътешестване, което мнозина считаха като фантазия. Дадох най-хубавото от себе си, с цел да бъда най-хубавата половинка. Помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките с майка си и някогашната си брачна половинка, както и самият той да се усеща благополучен и пълностоен.

 

Бях до него, когато падаше и когато се опитваше да се върне на върха. Бях с него и в Китай, и във Враца. Явно това не беше задоволително и неговите нагони се оказаха по-силни. Не, че съм престанала да го обичам, просто неговите заболели инстинкти и желанието да ги задоволи, ме нараниха като жена.

 

Желая му всичкото благополучие в живота, само че повече няма да откри друга жена, която да го обича и поддържа абсолютно като Биляна Дол. Край! “, написа 44-годишната сръбкиня.

Оказва се, че Валери грам не се е трансформирал и още веднъж позволява мераците му към непознати дами да провалят следващата му сериозна връзка. Очевидно никой няма да успее да го накара да почита нежния пол.

Малко откакто Биляна пусна статуса си, Божинов й драсна редовете, че й благодари за всичко и добави емотиконка в сърцевидна форма. По-интересното е, че и майката на първото му дете – фолк певицата Алисия , сподели съпричастност към Дол, евентуално тъй като е претърпяла същото… „ Уважение “, написа фолк фурията.

Веднага откакто пусна словоизлиянието си, Биляна се похвали, че е получила голям брой известия и поддръжка от свои другари и познати, които са се трогнали от нейната безрезервност и й пожелават най-хубавото за нея тепърва да следва.

„ Безсрамник “, „ На боклука сока си “, „ Не става на човек от него “ са единствено част от мненията против Валери, които валят под обявата на сръбкинята. 

Дол е толкоз засегната от неблагодарните му действия, че преди няколко дни реши да изтрие всички снимки с футболиста, като че ли в никакъв случай не е бил част от живота й. За да не остане по-назад, егото му го накара и той да стори същото. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР