Докато активно популяризира своите продукти чрез онлайн канали за дистрибуция,

...
Докато активно популяризира своите продукти чрез онлайн канали за дистрибуция,
Коментари Харесай

Xiaomi влизе в рекордите на Гинес

Докато интензивно разпространява своите артикули посредством онлайн канали за дистрибуция, китайският производител на електроника Xiaomi реализира извънреден триумф и с мрежата си от магазини за търговия на дребно, предава technews.bg.

В началото на седмицата стана ясно, че Xiaomi още веднъж е влезнала в Книгата на върховете на Гинес с необикновено достижение - компанията отваря по 1000 магазина годишно в Индия, или по над 3 магазина дневно.

Само преди две години в Индия работеха 500 фирмени магазина Mi на Xiaomi. А през август предходната година компанията отвори магазин с номер 2000. Сега нейните търговски обекти в страната наброяват 3000.

Оказва се, че Xiaomi отваря1000 магазина в границите на една година, или приблизително над три магазина на ден, отбелязва в репортаж по тематиката Gizchina.

Xiaomi навлезе на индийския пазар през 2014 година и сега е водещата марка за смарт телефони в страната и също по този начин номер едно на пазара за умни тв приемници в Индия.

Коментирайки събитието, Мураликришнан Би, основен действен шеф на Mi India, благодари на почитателите и сътрудниците за поддръжката, заявявайки, че компанията възнамерява в допълнение да укрепи позициите си в страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР