Докато 48 Народно събрание циклеше в продължение на 7 часа

...
Докато 48 Народно събрание циклеше в продължение на 7 часа
Коментари Харесай

Борисов игра мач с Бистришките тигри, докато ГЕРБ буксуваше в Народното събрание

Докато 48 Народно заседание циклеше в продължение на 7 часа върху въпроса кой ще бъде новия му ръководител (и не измисли отговор), ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов се оказа на терена на " Витоша - Бистрица ", в мач от шампионата на ветераните против " ЦСКА 1948 ".

Борисов се отхвърли от депутатския си мандат за четвърти път, макар че беше определен от два региона на 2 октомври - Пловдив и 25 МИР София.

Той не беше и измежду гостите при откриването на Народното събрание, където бяха поканени двамата представители на контактната група на ГЕРБ - президента Росен Плевнелиев и някогашния външен министър Соломон Паси.

Мачът на Борисов е почнал в 15 ч. - във времето, в което Народното събрание таман приключваше следващия стадий от нервните диспути, а четирите авансово оповестени кандидатури за ръководител на 48 Народно събрание се усилиха с пето предложение от Движение за права и свободи в лицето на Йордан Цонев.

От " Дневник " са съумели да беседват с Борисов по време на спортния му ангажимент, само че от думите му излиза наяве, че ГЕРБ не се отхвърля от своя представител Росен Желязков без значение от оттеглените гласове на Движение за права и свободи.

" Ние сме най-голямата политическа мощ, това е споделил народът, не можем да отстъпим. Ако отстъпим за Никола Минчев, отново ли ние ще носим отговорност? ", разяснява той пред медията.

" Бистришките тигри ", както са известни съотборниците на някогашния министър председател, са победили с отбора на ЦСКА с резултат от 4:0.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР