Докато 2022 г. не изтече, ще чуваме за Платинения юбилей

...
Докато 2022 г. не изтече, ще чуваме за Платинения юбилей
Коментари Харесай

Кралица Елизабет - в различна светлина

Докато 2022 година не изтече, ще чуваме за Платинения празник на Елизабет II непрекъснато. Все отново не всеки ден един монарх се задържа на престола повече от 70 години. Поредното събитие, обвързвано с този мотив, е една галерия.
 Кралица Елизабет, принц Едуард, идването им в Единбург за седмица на короната в Шотландия
Кралица Елизабет отново изненада всички

Отново на крайници и в Шотландия

В двореца Холируд ще бъдат изложени някои от тоалетите, носени от кралицата по време на честванията.

По-специално става дума за бледосиния костюм, с който тя се появи на формалния портрет за Платинения празник, както и на балкона на Бъкингамския замък по време на Парада на знамената на 2 юни тази година.

Другият тоалет от 2022 година е смарагдово зеленият отбор, с който Елизабет II беше на последния ден от празненствата за празник си на 5 юни. Това, несъмнено, не са единствените експонати в изложбата в двореца в Единбург.

Част от нея са шапката, с която кралицата е на благодарствената работа в катедралата " Сейнт Пол " в Лондон по време на Диамантения празник през 2012 година, както и яркорозовата рокля от юбилея й през 1977 година, оповестяват от Royal Central.

Изложбата в Холируд беше открита директно след края на визитата на 96-годишната кралица в Единбург предходната седмица и ще бъде налична за разглеждане до 25 септември тази година. Входът й е включен във входната такса за двореца, която е сред 10 и 18.50 паунда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР