Доживяхме промяната към добро за България!В това са убедени големите

...
Доживяхме промяната към добро за България!В това са убедени големите
Коментари Харесай

Изтичат ли черните времена? Дънов и Ванга предричат: Възходът на България започва през 2024 г.!

Доживяхме смяната към положително за България!

В това са уверени огромните прорицатели на България, живели през предишния век - от Преподобна Стойна и Любомир Лулчев до Петър Дънов, Ванга, Дядо Влайчо и Слава Севрюкова. Техните предсказания е събрал Христо Нанев - публицист, езотерик, един от най-големите български откриватели на паранормалното у индивида. Той е създател на над 20 книги, множеството от които са отдадени на българските явления и даже персонално е разговарял и се е срещал със Слава Севрюкова и Ванга.

" Ако би трябвало да обединим всичко, което тези хора са споделили - то е, че съединението прави силата! Най-общо ще събере тук великите и огромни мозъци на българи, които ще се върнат у нас и ще стартират процеса на смяна за положително на България ", безапелационен е писателят.

Според него първата смяна на сходна вълна завърнали се у нас е била емиграцията по време на турското иго.

" Тогава българите сме били по-свободни от в този момент даже. Хиляди нашенци са учили и работили в Румъния, Сърбия, Гърция, взели участие са в съпротивителните придвижвания, търговци. Тогава българите са могли да пътуват в рамките на Отоманската империя непрекъснато и след години, в които са се научили на доста неща, са се завръщали с новото, с напредничавото. Тази смяна е идвала и с въстанията, комитетите, на които отпред са били тъкмо такива българи - напредничави. Това е била първата вълна на завръщане на българи ", счита Нанев.

Той е сигурен, че втората вълна следва за България.

" Тя ще изиграе не по-малка роля, защото 45 години от налудничавия екстаз по комунизма не създаде доста положителни неща общо за българите. Уверен съм, че в този момент това следва. Да, имаше смяна, само че на равнище държавност всичко се случва мъчно и все се връщаме в изначални точки. "

Според прорицателите тази вълна българи, които ще дойдат и трансформират България, ще стартира от идната 2024 година.

" За всички няма е да е елементарно. Нито за нас, които ще приемем назад тези два милиона българи, нито и за тях самите, тъй като ще дойдат и ще разтурят всичко остаряло, закостеняло. Повечето от тях са готови хора, живели в други условия, ненапълно съхранили духовността в себе си, не са обезверени и най-важното - млади са, те ще оправят България ", безапелационен е Нанев.

За тази наклонност на спасяването на духа на връщащите се в България приказва и Слава Севрюкова в последната година от живота си.

" Севрюкова написа, че би трябвало да предизвестяваме младежите от 2023 до 2040 година да си идват тук, тъй като стартират катаклизми и там, където е земя, няма да е повече земя, а оживелите ще са горе по високото. Според нея по тази причина България ще пострада по-слабо и от бедствията, и от земетресенията, защото е високопланинска страна и предпазена от Бога ", споделя писателят.

И Ванга, и Слава Севрюкова, Петър Дънов, Дядо Влайчо и даже Препоподбна Стойна преди 80 години е видяла, че това съединяване на българи от чужбина, които ще дойдат у нас, ще го има.

" Вече изтичат черните времена в историята ни. България ще се въздигне, тръгваме нагоре, защото духовността е нещото, което ни движи. Нашата страна няма да изчезне точно поради това ", споделя писателят.

Той е безапелационен, че към този момент няма да приказва с думите на Слава Севрюкова да вземем за пример, а ще си мълчи за нещата, които знае, тъй като доста от информацията, която е споделял, е била изопачена.

" Севрюкова ми сподели, че след 2018 година ще се появи жена, която ще е в основата на въздигането на България. Тя не е говорила дали тя е руса, или не. И аз чаках. Но на едни от последните политически избори се появи една жена, която сподели, че била предсказаната от Слава да изведе народа напред. Боже мой, та в нея нямаше нито дух, нито основа за него. И аз слушах и си споделих: " Не бива да се изопачават нещата, които нашите мислители и предсказатели са казвали. Това е светотатство към паметта им най-малкото ", счита езотерикът, направил и документални филми с думи на прорицателите.

Христо Нанев счита, в България работят повече тъмните сили, в сравнение с светлите и че на открито духът е по-силен, в сравнение с тук, написа " България през днешния ден ".

" Представял съм книгите си на доста места по света. Там има българи, които тук надали ще могат да виреят. Тук всички са в казана, нагледно казано. Всеки е против всеки, изключително в случай че малко вдигнеш глава. И сега, в който почне някаква смяна за положително, незабавно се разсънват " старите сили ", които си обичат статуквото. Затова единствено хората извън ще ни оправят, само че всички знаем, че няма да е елементарен този път ", споделя Нанев и дава за образец началото на процеса на " узряването " на младите с митингите преди година-две.

" Това е единствено началото. Предстои голям развой на възобновяване на държавността и както споделя Слава Севрюкова - най-после ще се потърси и отговорност. Бъдете уверени в това ", счита писателят.

Тогава, както споделя и учителят Петър Дънов - България ще стане втори Йерусалим.

" От света ще почнат да ни търсят, ще има нравствен апетит, пари на хартия ще има доста, само че ще има неудовлетвореност от добра храна и положителни хора. Тогава българите ще са най-отгоре на света - ние сме духовните водачи на човечеството ", цитира Дънов Христо Нанев.

По това време България ще се трансформира в райската градина на човечеството, а нашето племе в никакъв случай няма да изчезне, считат пророците ни.

" Защото не е правилно, че сме чергари. Откъдето сме минали, страна сме оставили и бял град. Други нации ще изчезнат, само че ние не. И както споделя Севрюкова - ще се превърнем в мощен народ, а тези, които изоставен страната ни, след време горчиво ще съжаляват ", приключва Христо Нанев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР