Доживотни присъди получиха двама, обвинени в убийството на мъж от

...
Доживотни присъди получиха двама, обвинени в убийството на мъж от
Коментари Харесай

Двама братя отиват в затвора до живот заради убийство в плевенското село Еница

Доживотни присъди получиха двама, упрекнати в убийството на мъж от плевенското село Еница, оповестиха от Окръжната прокуратура - Плевен. Престъплението е осъществено на 26 юли 2022 година, а делото влезе в правосъдна зала през юни предходната година.

Обвиняеми по него са братя от ромски генезис с букви И.А. и А.А. Жертвата е 44-годишният В.Р. Той е бил в заведение в селото, когато направил забележка на други двама гости за непристойно държание. Те били изведени от притежателя и 44-годишния В.Р., само че по-късно обвинените са се върнали с още двама мъже. Възникнал е скандал пред заведението, при който И.А. и А.А. нанесли удари с нож в тялото на В.Р. Мъжът е умрял в резултат на раните си.

Окръжният съд в Плевен призна И.А. и А.А. за отговорни в осъществяването на закононарушението, за което са предадени на съд и им наложи наказване " пожизнен затвор ", допълниха от прокуратурата. И двамата са с наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", доказана от съда при постановяване на присъдата. Тя предстои на обжалване и протестиране пред Апелативния съд във Велико Търново, прибавиха от прокуратурата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР