Доживотен затвор искат жителите на Столипиново за Анка Михайлова -

...
Доживотен затвор искат жителите на Столипиново за Анка Михайлова -
Коментари Харесай

Мешерето ще съди Айше - убийцата на бебето Севда

Доживотен затвор желаят жителите на Столипиново за Анка Михайлова - Айше, която преби до гибел осиновеното си бебе Севда. 2-годишното момиченце бе грубо удряно и хапано от дамата, която го отглежда като свое. Малката Севда беше призната в края на септември в интензивно поделение на УМБАЛ " Свети Георги " в доста тежко положение. Тя беше с черепно-мозъчна контузия, фрактури, увреждания на белия дроб и следи от ухапвания.

Първоначалната версия на майката Анка бе, че дребната е паднала от леглото, изпаднала в безсъзнание и тя се пробвала да я свести, като я е захапала няколко пъти. Според лекарите, направили първичния обзор на детето, контузиите не удостоверяват описа на майката. Те считат, че детето е било измъчвано.

Айше е осиновила момиченцето преди 1 година. Тя произлиза от заможно семейство. Родителите й имали магазин за облекла в квартала, само че умряли, оставяйки й съществено завещание. Тя самата дълги години работила в чужбина и също икономисала пари.

В момента 41-годишната Айше към момента е в ареста, откакто и на втора инстанция магистратите се съобразиха с доводите на държавното обвиняване, а точно, че тя е отговорна за положението на дето.  

Няколко месеца по-късно тематиката за гибелта на дребната Севда още веднъж е на дневен ред, съобщи " Трафик Нюз ". Жителите на Столипиново остро осъдиха дейностите на дамата, а от дни се носи мълвата, че Айше е към този момент наказана. Нещо повече, от уста на уста се предава новината, че майката ще остане до живот зад решетките.

Хората се заканват на Айше, че няма да позволен още веднъж да се прибере в махалата и в случай че това се случи, че бъде осъдена от техния съд - мешерето.

Въпреки, че след ареста на дамата всички съседи се кълняха, че е добра и грижовна майка, то през днешния ден хората от квартала не желаят Анка Михайлова повече в региона.

Междувременно от прокуратурата оповестиха, че казусът с убийството на бебето Севда е във фаза на досъдебното произвеждане. 41-годишната жена е в ареста и към момента няма импортиран обвинителен акт против нея.

“Понастоящем делото не е завършило, като следствието е в дейна фаза. След приобщаване заключението на назначена тройна съдебно-медицинска експертиза, със задача да откри аргументите за гибелта на детето, Окръжна прокуратура - Пловдив е решила, че са били събрани задоволително доказателства да е осъществено закононарушение по член 124, алинея 1 от Наказателен кодекс – причиняване по несъобразителност на гибел, в резултат на умишлена тежка телесна щета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР