Доживахме да видим какво си е причинил най-абсурдния щангист в

...
Доживахме да видим какво си е причинил най-абсурдния щангист в
Коментари Харесай

Доживяхме: Наш шампион по щанги си наду устните с хиалурон 


Доживахме да забележим какво си е предизвикал най-абсурдния щангист в историята на този спорт. Захари Георгиев, балкански първенец и 8-ми в Европа си наду устните с хиалурон, с цел да замязя на второкласна мутреса.

Младежът е наследник на балканския първенец и медалист от европейски шампионати наш щангист Захари Георгиев. Кръвта вода не става и той продължава традицията в тежката атлетика, съобщи БТВ.

„ За мен е доста значимо човек като се огледа в огледалото, да се хареса, да обича първо себе си, с цел да може да обича и близките. Било ми е комплекс в предишното и по тази причина взех решение да ги увелича. Винаги съм желал да имам по-големи устни. “ – изповядва се Захари.

„ Аз съм от доста стойностно семейство. Родителите ми са доста възпитани и интелигенти.Да, не бяха изключително съгласни, само че въпреки всичко аз съм им дете. “

Е, по какъв начин ще са съгласни, благи Захаринчо? С тези устни може да участваш в програмата на някой гей клуб и сигурно ще пожънеш триумф! А по какъв начин ще те одобряват в мъжкия свят на щангите – самичък си отговори?!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР