Доган няма да може да се отърве от него така,

...
Доган няма да може да се отърве от него така,
Коментари Харесай

Тахир: Пеевски ще взриви ДПС

Доган няма да може да се отърве от него по този начин, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан, съобщи някогашният заместник-председател на Движение за права и свободи

Когато Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия. Такава прогноза направи пред БНР Гюнер Тахир, някогашен заместник-председател на ДПС.

Делян Пеевски и Джевдет Чакъров оглавиха официално ДПС. Двамата бяха определени единомислещо на Национална конференция на партията.

Гюнер Тахир прогнозира идна битка за превъзходство между Делян Пеевски и Ахмед Доган.

" Когато Пеевски се взриви, тогава ще взриви и самата партия. Доган няма да може да се отърве от него по този начин, както се отърва то Мустафа Карадайъ и Лютви Местан. Пеевски ще бъде оперативният началник ".

След 34 години се връщаме към времето преди 1989 година, съобщи Тахир в предаването " Политически неточно ".

" Навремето даже едноличните решения на Тодор Живков ги обличаха в калъф като решения на Политбюро на Централен комитет на Българска комунистическа партия. Сега при ДПС няма потребност от калъф.

Решенията са взети авансово. Хората са не делегати, а по-скоро екскурзианти ".

Т.нар. почетен ръководител си разрешава лукса даже физически да не участва в залата, където се организира Националния конгрес, означи още Тахир. Той сподели, че е получил неофициална информация за предстояща провокация от страна на делегатите от Турция, само че неявяване на Доган разчите като пренебрежение към делегатите.

Гюнер Тахир смята, че Искра Михайлова е прочела обръщението на Ахмед Доган, тъй като е близка с Делян Пеевски.

" Тази конференция беше дирижирана директно от Делян Пеевски ".

Доган желае да си затвори всички финансови дупки посредством Пеевски, съобщи още някогашният заместник-председател на ДПС. Той даже означи, че е направена корекция в устава на партията и финансовите документи ще бъдат подписвани от Джевдет Чакъров.

" Санкциите по " Магнитски “ биха били използвани и по отношение на самата партия, ако Делян Пеевски разписва нещо ".

Андрей Луканов беше духовният татко на Ахмед Доган, счита още Гюнер Тахир.

Той запита за какво след като Ахмед Доган не е бил нито президент, нито министър председател, нито министър го охранява Националната работа за защита.

" Защо се харчат държавни средства за защитата на човек, който е някаква загадка. Сами сме си основали един некоронован султан ".

Големите български партии не желаят да влязат в смесените райони, уточни Тахир.

Той счита,че Джевдет Чакъров ще бъде единствено една сянка.

" Водещият ще бъде Пеевски, тъй като той може да слага ултиматуми ".

Моделът на бутокива платена партия е на самия Доган. Тези, които той утвърждава за кметове на общини и депутати, му се регистрират, каза Гюнер Тахир.

Тахир счита при ДПС има спад и ако партията не получава вътрешна и външна поддръжка, може да загуби доста гласове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР