Додо е името, с което открай време близките на гърка

...
Додо е името, с което открай време близките на гърка
Коментари Харесай

Цитиридис се завръща в ефира на bTV наесен?

Додо е името, с което от много време околните на гърка го назовават. От есента се чака да го гледаме назад и на дребния екран.

 

Броени седмици преди да поканят Николаос, в „ Преди обед " бяха извикали за седмичен коментатор дамата до него – актрисата Боряна Братоева. Вероятно с цел да подгряват почвата за завръщането му, водещите Деси Стоянова и Петър Дочев всеки ден я питаха какво прави някогашният им сътрудник, който публично е без работа.

 

За неговото посещение пък събраха част от бандата му от вечерното шоу, в това число певицата Жаклин Таракчи, която е победителка от предаването на малкия екран „ Гласът на България ". Явно в bTV държат „ Шоуто на Николаос Цитиридис " да не се не помни, само че дали ще го върнат на екран? Това към момента не е ясно.

 

Сигурно е, че водещият, както и лицата от свалената му продукция, към този момент не са личност нон грата в медийната група, което пък е сигурен знак за завръщане.

Реалибитацията на гърка става, откакто той бе поканен за посетител първо във вечерното шоу на Българската национална телевизия, което се излъчва всеки четвъртък.

 

Цитиридис беше първият посетител на неговата настояща водеща Андреа Банда Банда. Заговори се, че Емил Кошлуков счита, че има самун в младия мъж, и обмисля да го вземе на работа. Бившите му работодатели май се уплашиха, че може да го поканят на работа другаде, и също се задействаха. Но към момента никоя телевизия не е оповестила публично, че е сключила контракт с него.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР