Dodge представи концептуалната си разработка Charger Daytona SRT, с помощта

...
Dodge представи концептуалната си разработка Charger Daytona SRT, с помощта
Коментари Харесай

Dodge Charger Daytona SRT Concept : Визия за електрически мускулест автомобил

Dodge показа концептуалната си разработка Charger Daytona SRT, благодарение на която показва своето виждане за бъдещето на емблематичните за американското автомобилостроене muscle car коли.

За Charger Daytona SRT Concept, от марката споделят, че наподобява като Dodge, кара се като Dodge и се усеща тъкмо като Dodge, само че "по случайност е автомобил с акумулатори ".

Като три отличителни и неповторими черти на новата си разработка, от Dodge показват, че Charger Daytona SRT Concept разполага със специфичен аеродинамичен детайл в горната част на предния похлупак, който резервира общата архитектура на автомобила, пионерна за промишлеността Fratzonic Chambered Exhaust "изпускателна система ", която е в положение да генерира тон като този на SRT Hellcat, и eRupt трансмисия с обособени предавки.



Без да разясняват детайлности по отношение на системата за задвижване на Charger Daytona SRT Concept, от Dodge споделят, че тя се назовава Banshee (800V) и е в положение да предложи по-добра динамичност и скоростни индикатори от Hellcat, като за задачата се разчита и на четирите задвижващи колела.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР