Дочакахме най-после общинарите да си признаят, че са безпомощни да

...
Дочакахме най-после общинарите да си признаят, че са безпомощни да
Коментари Харесай

Реплика за градския транспорт

Дочакахме най-сетне общинарите да си признаят, че са безпомощни да решат един обикновен проблем – взаимоотношенията си с компания „ ЮНИОН ИВКОНИ ”. А, за какво е по този начин? Отговорът е доста явен. Сключеният на 17 май 2017 година контракт – сбъднат от „ експертите ”, които хал хабер си нямат, какво са подписвали.

Ами по този начин е де, какво ги вълнува по какъв начин ще бъдат обслужваните тези, които са дали гласа си за тяхното благоденствие.

Предлагам както министър ръководителя подреди всички чиновници на Министерство на вътрешните работи да пазят дупките по автомагистралите и софийските улици  по този почин и нашето кметче /царче/ да излезе със заповед всички готини служителки – кондуктурки в рейсовете на компания „ Юнион Ивкони ”, а на мястото на изчезналите водачи – зад кормилото заместник-кметовете и шефовете на дирекции и по този начин ще се реши казусът. Не бива по този начин, господин Славов, това което получихте за признателност от господин Костадинов ви задължава в този момент да му помогнете.

Не бездействайте! На добър час!

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР