Доброволци ще подпомагат комисията по настаняване, а Студентският съвет ще

...
Доброволци ще подпомагат комисията по настаняване, а Студентският съвет ще
Коментари Харесай

Доброволци ще помагат за настанителната кампания към СУ

Доброволци ще подкрепят комисията по настаняване, а Студентският съвет ще направи надзорна комисия, тъй че всички тъжби на студенти да бъдат прегледани, заяви bTV.

Огромните опашки за записване за общежитията в Софийски университет не престават. Заради нередности от Студентския съвет желаеха оставките на комисията по настаняването, само че те бяха отхвърлени, осведоми Топновините.бг

Вчера, 26 септември, на съвещание на Академичния съвет на висшето учебно заведение стана ясно, че няма да има оставки на двама души, а именно- шефа на отделение " Социално-битово обслужване " (ПСБО) в СУ инж. Росен Костов и на основния контрольор в поделението Евелина Ликова.

Ректорът проф. Анастас Герджиков разяснява, че не би определил протичащото се като сериозен проблем. По неговите думи опашки няма всяка година, а даже да има, студентите нямат доказателства за това. Герджиков добави, че не схваща за какво тъкмо в този момент е станал проблем, само че посредством външна комисия, свикана от него, ще се стигне до отговор.

Съществува и терзание, че има поправки в общежитията и доста хора няма да бъдат класирани.

От управлението на университета отхвърлиха коментар, само че увериха, че всички ще са настанени и ремонтните действия ще приключат в точния момент.

За идната година има увещание, че ще има автоматизация на системата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР