Доброволци събират пакети с храна за възрастни хора от Розино,

...
Доброволци събират пакети с храна за възрастни хора от Розино,
Коментари Харесай

Доброволци събират помощи за най-бедните в Розино

Доброволци събират пакети с храна за възрастни хора от Розино, които живеят в ограничения и не разчитат на никого за поддръжка. Кампанията към този момент започва и ще продължи до 30 декември. Тя е проведена от фондация „ Заедно напред, Розино! “, която от едно десетилетие работи на територията на най-голямото село в Подбалкана. Това заяви Румен Караджов от благотворителната организация в Розино.

С тази акция доброволците ще подкрепят 70 възрастни хора. Ентусиастите насочат послание към хората от района да се включат в самодейността. Всеки, който желае, може да подари артикули за готвене от първа нужда – брашно, олио, захар, сол, разнообразни типове консерви – пастет, лютеница, конфитюр, пакетирани дребни сладки и бисквити, както и други трайни храни, които не изискват предпазване в ледник.

Организаторите на акцията ще одобряват и дарения под формата на ваучери за храна - обстановката на противоепидемични ограничения това е най-бързият и сигурен метод поддръжката да стигне до нуждаещите се.

Пакетите и ваучерите може да се изпращат по пощата или по пощальон за сметка на донора. Организаторите подсигуряват, че събраните дарения ще бъдат раздадени съответно по листата с нуждаещите при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР