Доброволци помогнаха на бургаския художник и йога гуру Владимир Николов-Вананда

...
Доброволци помогнаха на бургаския художник и йога гуру Владимир Николов-Вананда
Коментари Харесай

Доброволци помогнаха на Вананда да изнесе вещите си от разрушената къща

Доброволци помогнаха на бургаския художник и йога гуру Владимир Николов-Вананда да изнесе движимостите от къщата, в която живееше до неотдавна. Тя се намира на кръстовището на бургаските улици „ Шейново “ и „ Цар Самуил “, а.

„ Дори и да имат някакви права да събарят, вътре има мои персонални движимости и такива на щерка ми и брачната половинка ми. Всичко това е похабено и изпокъртено “, показа Вананда пред Искра.бг преди няколко дни.

През уикенда той помоли за услуга бургазлии, които да му оказват помощ да изнесе покъщнината си , която е оживяла при събарянето на покрива. По думите му измежду нея има доста негови картини, предмети на изкуството и богата сбирка от редки книги .

Вананда се обърна с апел към хората, които могат да му оказват помощ да извади непокътнатите движимости отдолу под руините , както и да оказват помощ с превоз и склад за по-тежките предмети . На молбата му откликнаха няколко души, на които той изрече специфична признателност във Фейсбук.

Миналата седмица доста от почитателите на йога гуруто му предложиха своите жилища и къщи на село , в които той да отседне, защото сега е останал без дом.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР