Доброволци на Националната гражданска инициатива Държавата да отмени сделката за

...
Доброволци на Националната гражданска инициатива Държавата да отмени сделката за
Коментари Харесай

БСП: Нападат доброволци, които събират подписи срещу сделката за ЧЕЗ

Доброволци на Националната гражданска самодейност " Държавата да анулира договорката за ЧЕЗ " са нападнати в четвъртък, 15 март, оповестиха от Българска социалистическа партия.

Инцидентът е станал към 16.40 часа, на пункта на Инициативата пред метростанция " Западен парк " в София . Унищожени са нагледните материали. Нападателят е опитал да скъса и самата подписка. Той е упражнил вербална и физическа експанзия по отношение на доброволците Екатерина Д. и Божидар Г.

Граждани са повикали полиция и това е предотвратило саморазправата с доброволците и унищожаването на подписката. Сигналът е подаден в 9-о РПУ в София.

Подобен случай е имало и предходния ден на пункта на самодейността " Държавата да анулира договорката за ЧЕЗ " пред метростанция " Люлин " .

От Българска социалистическа партия осъждат сходна експанзия, която цели да се осуети провеждането на една гражданска самодейност . Това е неприемливо и партията изрично ще се опълчи на похищенията върху доброволците. Призоваваме Министерство на вътрешните работи да влезе във функционалностите си и да обезпечи спокойното осъществяване на подписката , пишат в намерено писмо до медиите от Левицата.х
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР