Доброволци на Националната гражданска инициатива Държавата да отмени сделката за

...
Доброволци на Националната гражданска инициатива Държавата да отмени сделката за
Коментари Харесай

БСП: Нападат доброволци, които събират подписи срещу сделката с ЧЕЗ

Доброволци на Националната гражданска самодейност „ Държавата да анулира договорката за ЧЕЗ “ са нападнати пред метростанция Западен парк в София.

Инцидентът е станал през вчерашния ден към 16.40 часа, съощиха от Българска социалистическа партия. Били са унищожени нагледните материали и е изработен опит да бъде скъсана и самата подписка. Нападателят е упражнил вербална и физическа експанзия по отношение на доброволците Екатерина Д. и Божидар Г. Само бързата интервенция на жители, които са повикали полиция, е предотвратила саморазправата с доброволците и унищожаването на подписката.

Сигнал за случая е подаден в 9-о РПУ.

Подобен случай се е случил и предходния ден на пункта на Гражданската самодейност „ Държавата да анулира договорката за ЧЕЗ “ пред метростанция „ Люлин “.

Българска социалистическа партия осъжда сходна експанзия, която цели да се осуети провеждането на една гражданска самодейност. Това е неприемливо и партията изрично ще се опълчи на похищенията върху доброволците. Призоваваме Министерство на вътрешните работи да влезе във функционалностите си и да обезпечи спокойното осъществяване на подписката, декларират от Българска социалистическа партия. 

Българска социалистическа партия стартира подписката за повреждане договорката за " ЧЕЗ България " на 10 март. Народните представители от партията се включиха в акцията в изборните си райони, в самодейността вземат участие и членовете на Националния съвет на Българска социалистическа партия. 

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР