Доброволци и сдружението Младежки център за развитие (МЦР) - Взаимопощ

...
Доброволци и сдружението Младежки център за развитие (МЦР) - Взаимопощ
Коментари Харесай

Казанлъшки младежи осигуряват топла супа и за хора в нужда

Доброволци и сдружението " Младежки център за развиване (МЦР) - Взаимопощ " обезпечават безвъзмездна чорба за казанлъчани в потребност. Благотворителното събитие е по план на стратегия " Европейски корпус за взаимност " и ще се организира на 20 декември от 11 до 13 на ул. " Искра " 22 в Казанлък. 
Инициативата им обаче не е нормална, тъй като те приканват съгражданите си в навечерието на коледните празници да покажат и човешко отношение към нуждаещите се. Съпричастните могат да се причислят към съдружие " МЦР) - Взаимопощ " и неговите доброволци и прекарат малко време с хората, които ще хапнат безвъзмездна чорба, като отидат на място с " коледни сладки, чисти зимни облекла или просто усмивка и отворено схващане ". 
Младите хора са уверени, че по този метод ще напомнят на хората за главния смисъл на Коледа, за християнските полезности, които повеляват да споделяме любовта си и да оказваме помощ " на хора с по-малко шанс от нас самите ". Според тях една чорба няма да промени нищо, само че моментите на взаимност, съпричастност и срещата с положителни хора, ще внесат светлина и топлота в живота на тези, които ще са сами, без дарове и богата софра в  празничните дни. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР