Доброволни сформирования се окопават около Паметника на съветската армия в

...
Доброволни сформирования се окопават около Паметника на съветската армия в
Коментари Харесай

Доброволци бранят МОЧА от опаковане, охранява ги полиция

Доброволни сформирования се окопават към Паметника на руската войска в центъра на София. Предвожда ги ръководителят на Съюза на русофилите Максим Суворов.

Целта е до монумента да не бъдат позволени анти-руски стачкуващи, които възнамеряват да го опаковат и, макар че имат позволение от общината, не могат да изпълнят проекта си поради отпора.

„ СРБ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ Призив и зов към всички българи, християни родолюбци и русофили: „ Скъпи другари братя и сестри трети ден героично отстояваме защитата и отбраната на паметника на Съветската войска, трети ден успеха е за нас против тези крайни вандали с непознат байрак, които желаят да безчинстват, поругават и гаврят с паметника. Наши оперативни профилирани групи даваме денонощни към този момент наряди, това е наша идея. Моля ви най-сърдечно – дано и през днешния ден да победим, по този начин ще е в отбрана всеки ден до 10май. … НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ! (разпространявате по русофилските групи) “, написа Суворов във Facebook.

Защитниците към този момент даже са си създали баджове с надпис „ защита “, от време на време пускат и ъпдейти за настоящата конюнктура.

 

 

Полицията на Бойко Рашков умерено следи „ охранителите “ – някои, от които с военни униформи и маски.

„ Ако някой има връзка с Бойко Рашков, апелирам да го попита подчинените му на чия страна са, на страната на закона или на страната на нарушителите му? “, написа във Facebook някогашния претендент от Демократична България Теодор Михайлов и показа фотография на другарски диалог пред Моча. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР