Доброволецът и Човек преди всичко - Лазар Радков, познат на

...
Доброволецът и Човек преди всичко - Лазар Радков, познат на
Коментари Харесай

Лазар Радков: Опитваме се да работим бързо, все още има риск всички там

Доброволецът и Човек на първо място - Лазар Радков, прочут на множеството хора от " Капачки за бъдеще " отиде в Турция, с цел да оказва помощ на потърпевшите от земетресенията там. Той разгласява във Facebook доклад на първия ден откогато е там, видя Sofia24.bg .

Ето цялостният текст на обявата му в обществената мрежа:

Отчет за днешния ден:

Само за едно денонощие идеята ни за Турция и Сирия в #КаузиБг събра над 140 000 лева дарения.

Свързахме се с значително хора и организации в Турция, с цел да уточним от какво имат потребност и по какъв начин можем най-лесно да го доставим. В момента търсим метод по какъв начин можем да закупим и осигурим част от нещата от Турция, с цел да се спести време от път. Говорих с една организация да пратим на следващия ден цялостен тир с вода в засегнатите региони.

В същото време опитваме да установим контакт с една филантропична организация в Сирия - от няколко места ни потвърдиха, че са сигурни. Вчера уеб сайтът им беше паднал от многото трафик.

Българската карго компания Discordia са се свързали с сътрудник и да споделили, че ще возят всичко, каквото и колкото е нужно натам безплатно.

Сега остава да уточним с последните, дали може при тях да складираме закупените, дарения, преди да бъдат натоварени. В момента търсим най-хубавите цени в България и Турция на следните артикули:

+ спални чували

+ шалтета

+ избавително термо фолио

+ палатки

+ дамски превръзки

+ памперси

+ работни ръкавици

+ кирки

+ лопати

(списъкът ще пораства, може да добавите, а някои продукти може да бъдат отстранени при облекчаване на нуждите)

Ако можете да предложите някои от изброените като производител или снабдител на цени като за естествено злополучие или можете да препоръчате подобен - пишете ми!

Благодаря на всички за поддръжката!

Опитваме се да работим бързо, тъй като ниските температури, неналичието на писта питейна вода и неприятните хигиенични условия не престават да слагат в риск всички там

Благодарен съм за всичко, което имаме, че сме добре и че имаме опцията да оказваме помощ.

Това е.

Продължаваме.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР