Доброволец в Турция получи първата тестова доза ERUCOV-VAC, потенциална ваксина

...
Доброволец в Турция получи първата тестова доза ERUCOV-VAC, потенциална ваксина
Коментари Харесай

Първи тест на доброволец с турска ваксина срещу COVID

Доброволец в Турция получи първата тестова доза ERUCOV-VAC, евентуална ваксина против ковид, създадена в турския университет Ерджиес (ERU), съобщи Анадолската организация, представени от БГНЕС.
Това е евентуална ваксина, създадена в Центъра за проучване и развиване на ваксини към Университета Ерджиес (ERAGEM), която се създава от компанията " Кочак Фарма ".
 Блокада в Дания след разновидността на ковид, обвързвана с норки Блокада в Дания след разновидността на ковид, обвързвана с норки
Специални ограничавания разгласи Дания за над 280 000 души в северозападната част на страната, откакто мутирала версия на новия корон...
Турското министерство на опазването на здравето поддържа плана през цялото време, който се извършва в границите на вътрешните турски запаси.
С използването на първата доза стартира първата фаза на тестване на ефикасността на евентуалната турска ваксина. Доброволецът Назиф Дурна съобщи, че е благополучен, че може да взе участие непринудено, с цел да популяризира вяра измежду хората.
Ректорът на ERU Мустафа Чалъш сподели, че доклиничните изпитвания са приключени и че първата фаза на клиничните изпитвания би трябвало да завърши при започване на януари идната година. Той изясни, че в период от три седмици доброволецът ще получи друга доза от евентуалната ваксина и че идната фаза на тестване ще бъде извършена съгласно наблюденията и резултатите от новозапочналото тестване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР