Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме

...
Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме
Коментари Харесай

Три добрини, които да направиш тази седмица

Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме през цялата година, а освен към празниците. Всички знаем какъв брой е хубаво, когато получаваме дарове, само че още по-хубаво е, когато самите ние даваме нещо от себе си и виждаме насладата в очите на индивида против нас.

Ако се чудите по какъв начин можете да помогнете на чужд и по този начин да осмислите своя личен живот и да почувствате, че сте сторили нещо хубаво за някого, то тази седмица ви предлагаме цели три благоприятни условия да го извършите , а виновниците за това са хората от доброволческата платформа TimeHeroes.

Хората там са герои, които оказват помощ и на нас да се превърнем в такива, предоставяйки ни дела, които да подкрепим, положително, което да създадем и начинания, за които да дарим средства или пък време.

Зарадвай с тетрадки и образователни принадлежности деца от небогати фамилии

Участието на донори в тази задача е от изключително значение за децата, тъй като осигурявайки им нужните училищен материали, ние им даряваме убеденост и еднакъв остарял през новата образователна година. За огромна част от децата това е опция да се почувстват равни с останалите и да не усещат неналичието на материални средства.

Виж от какво имат потребност и изпрати твоята поддръжка до 7 септември!

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

Помагай на котета в неволя в Спасителната къщичка до Бургас

В своята дребна Спасителна къщичка на 15 км от Бургас съдружие "Милосърдни сърца - Бургас " приютява и се грижи за избавени от улицата и към този момент излекувани котета, които чакат своя нов дом.

Дългоопашатите приятелчета са повече от 40, а екипът се състои единствено от две дами, които доста мъчно се оправят сами. Има потребност от помощ всеки ден и всяка помощ е значима и скъпа.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

Подари шапка за лятото на дете

От няколко години Каритас София провежда обучителни и развлекателни действия в центровете за бежанци. Благодарение на отдадените им фасилитатори и доброволци и употребявайки съвременни способи за образование в неофициална конюнктура, организацията оказва помощ на дребни и огромни да развият уменията и качествата си, улеснявайки процеса по интеграция.

Както всички деца, и тези, които обитават в Регистрационно-приемателни центрове в София, желаят да играят умерено даже в най-топлите дни на лятото. Разбира се, в най-горещите моменти е изключително значимо те да бъдат предпазени от директната слънчева светлина. Наличният бюджет на Каритас, обаче, не е задоволителен, с цел да бъдат обезпечени летни шапки за всички.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР