Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме

...
Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме
Коментари Харесай

Три добрини за децата на България, които можеш да направиш тази седмица

Доброволчеството е нещо, за което е хубаво да се сещаме през цялата година, а освен към празниците. Всички знаем какъв брой е хубаво, когато получаваме дарове, само че още по-хубаво е, когато самите ние даваме нещо от себе си и виждаме насладата в очите на индивида против нас.

Ако се чудите по какъв начин можете да помогнете на чужд и по този начин да осмислите своя личен живот и да почувствате, че сте сторили нещо хубаво за някого, то тази седмица ви предлагаме цели три благоприятни условия да го извършите , а виновниците за това са хората от доброволческата платформа TimeHeroes.

Хората там са герои, които оказват помощ и на нас да се превърнем в такива, предоставяйки ни дела, които да подкрепим, положително, което да създадем и начинания, за които да дарим средства или пък време.

Дари кухненски принадлежности и принадлежности на домове за деца - Имаш ли комплект чинии или пък комплект гаечни ключове, които в никакъв случай не използваш? Фондация "Сийдър " търси тъкмо тях, с цел да набави нужните за семейството посуда, кухненски уреди и принадлежности за общо девет центъра за деца и младежи с и без увреждания в Кюстендил и Казанлък.

Държавното финансиране покрива единствено базовите разноски, а с цел да обезпечава качествени лечения и да обезпечава самостоятелна поддръжка за близо 100 деца и младежи в неравностойно състояние, фондацията провежда разнообразни дарителски начинания и стратегии.

С дарението си ще окажеш помощ на екипите в Казанлък и Кюстендил да правят работата си по-добре и да подобрят изискванията в центровете от фамилен вид. За този жест ще ти бъде признателно всяко едно дете или юноша, което се радва на техните грижи и е напуснало грубата реалност на държавните институции.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

 деца Thinkstock

Подари остарелия си мобилен телефон на дете от дом в Павликени - Като всички младежи, децата в центрове за настаняване от фамилен вид също имат потребност от мобилни устройства, с цел да бъдат в час с новите технологии и да не се усещат разнообразни и подценявани от своите връстници. Още по-важно е да могат да поддържат връзка с родителите си, с близки и другари.

В два такива центъра в град Павликени порастват общо 14 хлапета на възраст от 10 до 17 година Бюджетът, с който домовете разполагат обаче, не разрешава да се обезпечат телефони за всички деца. Ето за какво екипът се обръща за помощ към теб.

Ако имаш към този момент непотребен, само че непокътнат и работещ смарт телефон (заедно със зарядно), зарадвай някое от децата в Павликени. Може също да им подариш и остарелия си таблет, без никакви условия към техническите параметри на устройствата.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!

 деца лято колела Thinkstock

Подари плажни играчки за летен лагер на деца от домове - За пета поредна година фондация "Хора за Хората " провежда летен лагер за деца в неравностойно състояние. Първата седмица на септември 37 чудесни хлапета от домове в Самоков и София ще бъдат на море в Созопол.

Всички деца към този момент чакат този миг с неспокойствие, а ти можеш да ги изненадаш ужасно, като им подариш надуваеми играчки и изобщо всевъзможни неща, подобаващи за занимания на плажа.

Повече детайлности за самодейността научете ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР