Доброто, което правим на другите се връща при нас като

...
Доброто, което правим на другите се връща при нас като
Коментари Харесай

Доброто е заразно, бъдете преносители!

Доброто, което вършим на другите се връща при нас като бумеранг. И това въобще не са празни думи. Мисля, че вие ​​сами знаете какъв брой постоянно се случва: откакто извършите положително дело, след време получавате непредвиден подарък от ориста. Нека си спомним какви положителни каузи можем да вършим постоянно, с цел да повишим настроението за себе си и другите, и да създадем света по-добро място!

1. Задръжте вратата, когато излезете

Изглежда просто предписание за вежливост, само че какъв брой хора бързат и не помнят за това просто нещо. А индивидът, който ви следва, сигурно ще оцени обстоятелството, че сте спрели за секунда и държите вратата за него. Колко елементарно, а толкоз значимо!

2. Направете нещо благотворително

Например, прегледайте шкафовете си и дайте ненужните облекла и движимости в сиропиталищата или на друго място, където неотдавна е настъпило естествено злополучие (подобни начинания се организират редовно). Тези неща въобще не ви трябват, само че те ще доставят наслада на някого, ще стоплят някого и може би даже ще ги спасят от гибелта.

3. Оставете позитивно мнение за обичаното си кафене

Ние в никакъв случай не спестяваме негативни мнения. Нужно е единствено да ни обидите и приятелите от всички обществени мрежи ще схванат за това. Когато всичко е наред, някак си не бързаме да изкрещим за това на всеки ъгъл. Ако сте харесали кафенето или някоя друга институция, оставете позитивно мнение за него. Няма да ви отнеме доста време, а кафенето ще завоюва няколко нови гости. И вашите другари сигурно ще ви благодарят за препоръките ви за положително място, където са прекарали прелестна вечер.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР