“Доброто като заразно. То е като едно малко семенце, което

...
“Доброто като заразно. То е като едно малко семенце, което
Коментари Харесай

Здравка Евтимова: Доброто е като малко семенце, което никога не загива


“Доброто като заразно. То е като едно малко семенце, което в никакъв случай не умира. То е като упоритото семенце на лотоса, което може да стои стотици години при киша, суша и когато един прекрасен безоблачен лъч го допре то развява своето зелено знаме към света. Това е знамето, което Левски ни е завещал ”, съобщи писателката Здравка Евтимова, която е посетител в, е отдадено на 150-ата годишнина от гибелта на Васил Левски.

Мисля, че тъкмо през днешния ден в тези условия, е времето да се роди подобен политик, който да постави себе си на второ място, с цел да може преди всичко да е доверието на народа, добави тя.

Според нея с цел да се стигне до доверие би трябвало първо да се изчистят кривиците.

" Днес да се приказва за всеотдайност може би би трябвало да се схваща живот и битка в името на достиженията на българите, където и да са те по света. Да отдаваме значение на персоналния комфорт не е нещо неприятно. Казва - дано в България да има чисти и свети закони, в които и турчинът, и евреинът ще имат равни права. Васил Левски ни е завещал да живеем по този начин, че персоналният ни комфорт да бъде стъпка към реализиране на цел на общността ", добави Евтимова.

Повече гледайте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР