Добро утро!Тук е най-важното:Положителните тестове остават над 24%Президентът поиска управление

...
Добро утро!Тук е най-важното:Положителните тестове остават над 24%Президентът поиска управление
Коментари Харесай

Три минути: Цацаров ще работи там, където ще го проверяват. Кога една катастрофа изглежда странна

Добро утро!

Тук е най-важното:
Положителните проби остават над 24%Президентът изиска ръководство без телефонКак снима Евгени Димитров
има 10 160 болни от ковид в България. Процентът на позитивните проби е 24,52%. COVID-19 лиши живота на още 93 души. 94,62% от тях не са били имунизирани. В сряда са били сложени 19 321 дози ваксини. Всички данни можете да следите.

Вече има нови правила за, които пристиган в България от страна в алената зона. Те ще би трябвало да покажат негативен резултат от PCR тест, изработен в последните 72 часа.
Сотир Цацаров
Сюжет за милиони: Сотир Цацаров се връща на работа, която ще го ревизира. Цацаров подаде оставка от шефския пост в антикорупционната комисия и редът е подобен, че откакто напусне поста си, той се връща на работа във Върховната касационна прокуратура (ВКП). Но преди дни на Цацаров беше лишен достъпът до класифицирана информация и той изиска прокуратурата да ревизира основанията за това. В отговор инспекцията беше формирана точно от ВКП.
Без ръководство по телефона
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова за втория си мандат. "Държавата отсега нататък не трябва да се ръководи през екрана, под масата, по телефона или зад кулисите. Корупцията би трябвало да бъде съкрушена, с цел да оцелеем като страна и общество ", сподели Радев. Той добави, че в България има антимафиотски консенсус, че се връща държавността, и приветства бързата промяна на прокуратурата, с цел да не се отваря пътят към реваншизъм.
Българска национална телевизия
Парламентарна комисия ще ревизира метода, по който е бил определен шефът на Българска национална телевизия Емил Кошлуков. припомня, че Кошлуков беше покрил условията за кандидатстване на този пост с уверение, че е бил програмен шеф в телевизия „ Алфа “ на партия „ Атака “. Нито една институция тогава не се поинтересува дали Кошлуков в действителност е имал условия стаж.

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа.
Една странна злополука
Двама турци катастрофират в България, а в Турция се появяват изявления, че това не е тъкмо пътен случай. В него умира доближен на турския политически хайлайф.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР