Добро утро!Тук е най-важното:Погребението на Елизабет ВтораГазътКорупциятаКралица след 11 дни

...
Добро утро!Тук е най-важното:Погребението на Елизабет ВтораГазътКорупциятаКралица след 11 дни
Коментари Харесай

Три минути: Санкции по Магнитски ли? Какви санкции? Последно сбогом на Елизабет Втора

Добро утро!

Тук е най-важното:
Погребението на Елизабет ВтораГазътКорупцията
Кралица след 11 дни траурни церемонии. от Уестминстърското абатство. Около 2000 души, измежду които държавни глави и монарси, се събраха в готическата катедрала, където Елизабет Втора е коронована през 1953 година

В Лондон дойдоха и най-обикновени хора, а някои от тях пътуваха особено от чужбина или от далечни краища на страната. Какво е за тях тази кралица и за какво отношението към нея е толкоз мъчно за схващане в България? изяснява това през личния си прочувствен опит.
Газът
, който беше запазен за България в терминала за полутечен газ в Александруполис.

Финландия и Англия предизвестяват за допустимо през зимата. Африка се готви за построяването на в света. Идеята е остаряла, само че се придвижва. Строежът би лишил години.
Корупцията
Делян Пеевски и Васил Божков може и да са в черния лист по закона „ Магнитски “, само че в България за тях няма никакви последствия от това. Съдът на два пъти е отхвърлил решение на държавното управление, което планува дейности в някаква тенденция,.

Краят на прехода ще настъпи, когато България обезпечи господство на закона, счита.

Харесва ли ви тази история? Изпратете ни вашата на
Правосъдието
Политическа партия сезира Европейската прокуратура със – Добринка Михайлова, някогашна директорка на организацията „ Одит на средства на Европейски Съюз “. Формацията счита, че Михайлова е подбирала европроектите, които да се одитират.

Бивш министър на ГЕРБ осъди на служебното държавно управление от 2021 година Антон Кутев на 50 хиляди лева за неимуществени вреди. съумя да потвърди, че престижът му е бил обиден от изказванието на Кутев за безпричинно подписвани контракти за над 1 милиарда лева

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Фронтът
Втората по величина АЕЦ в Украй
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР