Добро утро!Тук е най-важното:Номерата на бюлетинитеГорбачовМиналото на Росен Христов за

...
Добро утро!Тук е най-важното:Номерата на бюлетинитеГорбачовМиналото на Росен Христов за
Коментари Харесай

Три минути: Дойдоха номерата на бюлетините. Къде в САЩ е учил Росен Христов

Добро утро!

Тук е най-важното:
Номерата на бюлетинитеГорбачовМиналото на Росен Христов
за Михаил Горбачов, последният руски водач, който умря във вторник. Все още не е ясно дали той ще бъде заровен с държавни почести. Поклонението е планувано за 3 септември, събота в Колонната зала. Там са протичали поклоненията пред всички руски водачи от Ленин до през днешния ден (с изключение на Хрушчов).

Путин, който изпрати съболезнования на фамилията, счита разпада на Съюз на съветските социалистически републики за най-голямата геополитическа неточност. Горбачов, а до брачната половинка си Раиса в Новодевическото гробище, както самичък е изискал приживе, твърди ТАСС.
Изборите
Вече са ясни за изборите на 2 октомври. „ Продължаваме промяната “ са с номер 9, ГЕРБ – с 24, Има Такъв Народ – с 19, Движение за права и свободи – с номер 1, Българска социалистическа партия – с 28, „ Демократична България “ – с 25.

Бойко Борисов, че няма да се коалира с Движение за права и свободи.

Ивайло Мирчев от „ Демократична България “ беше поради изказванията му, че в българските спецслужби има съветско въздействие. За това е формирана инспекция.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Фронтът
Днес стартира инспекцията на в Украйна, която е завладяна от Русия и към която се водят бойни дейности. Това изисква преустановяване на огъня в региона на централата, която е най-голямата в Европа.

Европейски Съюз към този момент не постанова цялостна възбрана за издаване на визи за съветски жители, само че за издаването им. Това значи, че страните от Европейски Съюз ще издават по-малко визи, за които ще би трябвало да се показват повече документи и за които ще се чака по-дълго. Отделните страни в Европейски Съюз ще могат да постановат по-тежки рестрикции, в случай че преценяват.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Газът
България е „ в връзка с „ Газпром “ за възобновяване на доставките на съветски газ, сподели министърът на енергетиката. След като беше подложен на критика за завоя към Москва, Христов съумя да упрекна своите прародители в това, че не са постъпвали като него.

“Булгаргаз ” ще взе участие в търгове за за танкери с полутечен природен газ на гръцкия терминал на остров Ревитуса. Търговете ще се проведат през октомври.

Бившият държавен секретар на Съединени американски щати от в
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР