Добро утро!Тук е най-важното:Конфликтът Русия-НАТОЦените на газаКакво е джендър“?Празниците усилиха

...
Добро утро!Тук е най-важното:Конфликтът Русия-НАТОЦените на газаКакво е джендър“?Празниците усилиха
Коментари Харесай

Три минути: Писмо до бъдещите жертви на репресиите. Какви новини изпуснахте покрай празниците

Добро утро!

Тук е най-важното:
Конфликтът Русия-НАТОЦените на газаКакво е „ джендър “?
Празниците усилиха към този момент познати вести – България ще разисква през днешния ден допустимо с 14%, Западна Европа и Америка са завладяни от, а Русия твърди все по-шумно, че и приготвя военни дейности.
Пенсиите. Данък добавена стойност
В последния работен ден преди Коледа Народното събрание утвърди преразпределение на спомагателни данъчни доходи. Те ще отидат за добавки към пенсиите и енергийни обезщетения за бизнеса. На Коледа трайното нарастване на пенсиите, гласувано в.

Депутатите удължиха периода за понижен налог добавена стойност (ДДС) за някои бизнеси, включително и за тези от туристическия отрасъл.

Новините ще стигат до вас с един клик на телефона, в случай че станете част от общността на Свободна Европа.
„ Булгаргаз “. Вълка
Преди празниците „ Булгаргаз “ е съобщила на ДАНС, че в България се саботира вносът на природен газ от Азербайджан. Според компанията саботажът се прави от кръгове с конкурентни ползи. Информацията е на брюкселското издание Euroactive, представено от.

На Бъдни вечер стана ясно, че съдът е спрял събарянето на противозаконна сграда в ловджийски парк „ Искър “. Сградата е на. Решението може да се апелира.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на. Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
COVID-19
Коронавирусът лиши живота на още 34 души. 85,29% от тях не са били имунизирани. има 1 235 нови случая на COVID-19. Това дава отговор на 5,45% от тестванията.

Ваксинирали са се 3 867 души. Всички данни можете да следите.

Франция, където дневно има по повече от, прикани хората да работят от у дома най-малко по три дни в седмицата и наложи ограничавания на заведенията. Гърция, където болните са над 9 000 на ден, заведенията към този момент не одобряват правостоящи и позволяват до 6 души на една маса.

Дания и Чехия вкараха нови правила за влизане в страната, сложена бустерна доза. Израел към този момент ползва четвърта доза ваксини на тестова група хора.
„ ЧНГ, бъдещи жертви на репресиите! “
Организацията „ Мемориал “, която изследва репресиите от времето на Сталин в Русия, беше с решение на съда в Москва. В него се показва, че „ Мемориал “ „ основава излъган облик на Съюз на съветските социалистически републики като терористична страна “.

„ Маските паднаха “, един от основателите на организацията Лев Пономарьов. Той споделя, че през 2022 година Русия ще се впусне в още по-ожесточени гонения на хора и организации, по тази причина пожела честита Нова година на „ бъдещите жертви на репресиите “.
Празнично
Някои вести от почивните дни бяха напълно в празничен дух. Точно на Коледа беше изстрелян, който ще учи по какъв начин са се образували първите галактики. Германска филантропична организация в Средиземно море. В София организацията на евреите център, чийто клуб беше от извънредно дясна група през октомври.
И три препорък и
Поредицата публикации на към този момент може да се купи като е-книга под същото име, под което излизаха и публикациите му – „ Из делниците на един вманиачен “. Д-р Тони Филипов умря при започване на тази година.

е на 29 години и е от Сирия. Сега тя живее в Босна и пее в църковен хор. Вижте видеото.

ще означи в цялостния си искра настъпването на Нова година. Часовникът се реставрира от 4 години. По време на работата се оказа, че истинските му стрелки не са черни, а сини.
… плюс моят персонален любимец
В Речника на новите думи в българския език, публикуван от Българска академия на науките, е посочено изопачено значение на думата „ джендър “ и нейни производни. обяснява за какво е станало по този начин.

за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваша,

Татяна Ваксберг
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР