Добро утро!Най-важното е тук:Руските имоти в БългарияОбщото между дезинформацията за

...
Добро утро!Най-важното е тук:Руските имоти в БългарияОбщото между дезинформацията за
Коментари Харесай

Три минути: Пропагандата заведе синьо-жълта блуза на Школо. А къде са руските имоти в България

Добро утро!

Най-важното е тук:
Руските парцели в БългарияОбщото сред дезинформацията за " Аз съм българче " и " Школо " Ще бъде ли неразрешена " Алтернатива за Германия "
Завладяване, прогонване или подаряване. Така са добити парцелите на Русия в България.

Най-изгодните за Москва схеми се реализират в комунистическия режим, само че надалеч освен тогава. Москва има повече парцели в София от Франция, Германия, Съединени американски щати и Китай, взети дружно.

Как се e случило това? Гледайте и оператора Мирослав Михайлов.

Не забравяйте и да, на който можете да видите още следствия, изявленията и истории.

Един от парцелите, следени от съветските управляващи в България, е комплекс „ Камчия “. В понеделник депутатите от „ Продължаваме промяната - Демократична България “ (ПП-ДБ) споделиха, че внасят проектозакон, с който да върнат базата, както и да замразят съветски парцели, благосъстоятелност на глобени лица.

През август 2023 година Генка Шикерова и Мирослав Михайлов, в което споделя по какъв начин земята под комплекс „ Камчия “ - част от територията на България, е продадена на Русия на безценица.
България
, който беше арестуван в миграционния център „ Бусманци “ по-рано този месец, е пуснат на независимост. Новината идва седмица откакто Свободна Европа, който живее и работи в България още от 2010 година, само че все пак беше арестуван поради заповед от 2014 година

, беше разпитана от Главна дирекция „ Национална полиция “ по дело за данъчни измами. Това се случи, откакто преди дни чиновници на столичната и националната полиция по отношение на следствието за убийството на Алексей Петров.

ГЕРБ се пробва да наложи, свързаната с партията някогашна правосъдна министърка и сегашен омбудсман Диана Николова за нов представител на България в Европейски съд по правата на човека. Това се случва, макар че най-голяма поддръжка от професионалната общественост получи съдията от Софийския градски съд (СГС) Галя Вълкова,.
Украйна и Русия
Полският министър председател да преодолеят острите политически разногласия сред двете страни. Новината идва на фона на сред Варшава и Киев през последните месеци поради митинги на зърнопроизводители и водачи на камиони.

“ е прекратил част от дейностите в терминала си на Балтийско море. Това се случва поради пожар в комплекса на към 170 км от Санкт Петербург след офанзива с дронове на Украйна.
Израел и Тайван
Външните министри на страните от Европейския съюз (ЕС) настояха Израел да потърси излаз от военния спор в Ивицата Газа на основата на две страни - Израел и Палестина?

6 китайски балона са прелетели във въздушното пространство към Тайван. край острова?
Няколко рекомендации
Едни и същи уеб сайтове първо твърдяха, че стихотворението на Иван Вазов " Аз съм българче " може да бъде неразрешено, а по-късно внушаваха, че данните на хиляди български възпитаници могат да бъдат откраднати. Тези внушения бяха опровергани, само че това не спря дезинформацията..

Илюстрация на „ Аз съм българче “ от 2002 година, на която се вижда дете, облечено с блуза в жълто и синьо, стана мотив за.

Неонацисти, немска крайнодясна партия и проекти за всеобща насилствена депортация. Една загадка среща в Потсдам провокира многохилядни митинги в Германия. Сега германците желаят възбрана за партията " Алтернатива за Германия "..

От края на 1997 година до момента България е в най-дългия си интервал на стопански напредък в своята история. Това е резултат на голям брой събития преди и след 1997 година, а през 2024 година има няколко годишнини, свързани с тях..
Човек на деня
През целия си живот тя се бори да бъде забелязана като персона, а не като човек с увреждане. Влиза в политиката, с цел да продължи тази битка. Днес към този момент е първата членка на локален парламент в Испания със синдром на Даун. Тя е на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР