Добро утро!Най-важното е тук:Главният секретар на МВРФалшивите новини за българския

...
Добро утро!Най-важното е тук:Главният секретар на МВРФалшивите новини за българския
Коментари Харесай

Три минути: Българско оръжие за милиарди в Украйна. Фалшиви новини в образованието. Костадинов в съюз с неонацист

Добро утро!

Най-важното е тук:
Главният секретар на МВРФалшивите вести за българския езикМилен Русков
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи. Това се случи няколко часа, че президентът Румен Радев дефинитивно отхвърля да го в профил от поста.

Отстраняването на Тодоров Калин Стоянов преди една седмица с претекстовете, че той не извършва добре отговорностите си и в следствие закононарушенията и смъртните случаи в страната са нарастнали. Той го уточни и за виновен за гибелта на шестима чиновници на Министерство на вътрешните работи.
В новините, само че без значение дали е правилно
Синдикалистката Янка Такева, известна с близостта си до Русия, споделя, че българският език може да учи като непознат. Твърдението ѝ незабавно е подето от проруски и националистически партии. Накрая се оказва, че това не е правилно, само че публичното отвращение е налице. Как се развива една подправена вест единствено за 24 часа?.

Мустафа Емин, който е консултант на министъра на защитата, води детето си в " Пирогов ", а здравна сестра споделя, че той се е държал пренебрежително. Съветникът отхвърля. Дотук е почти ясно, просто би трябвало да се ревизира кое е вярното. Но ето какво не е ясно: за какво тази преживелица ще се разказва в съветски държавни медии?.
Продажба на оръжие за Украйна, само че не непосредствено
Снаряди, ракети и установки " Град ", танкове Т-72 и още. Оръжеен експорт за над 3 милиарда лева от март до края на 2022 година е осъществила България. Периодът съответствува с първите 9 месеца на съветската война в Украйна. Износът не се води за Киев, само че има данни, че това е крайната дестинация. какво тъкмо се знае.

В сряда идващия си пакет от военна помощ на стойност 250 милиона $. Той включва ракети AIM-9M за противовъздушна защита, муниции за високомобилни артилерийски ракетни системи, 155 mm и 105 mm артилерийски муниции, съоръжение за почистване на мини, Javelin и други противобронирани системи и ракети, сподели държавният секретар Антъни Блинкен.
Божков не се опасява, само че има опасения
Обвиняемият по общо три каузи предприемач пред представители на Съединени американски щати, до момента в който е бил в заточение в Дубай. Той е свидетелствал против някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов и някогашния му финансов министър Владислав Горанов, твърди един от юристите му.

В момента той е с назначена от прокуратурата по негово предпочитание физическа защита, което съгласно бранителите му е тъй като „ той не се опасява, само че има опасения “.

В същото време от Обединените арабски емирства, защото не е предоставила всички документи, нужни съгласно локалното законодателство. Това излиза наяве от последното влезнало в действие правосъдно решение, обвързвано с пребиваването на Божков в Дубай. С документа той, че не се е прибрал непринудено предишния петък, а е бил екстрадиран.
Финландия и Габон
, в които може да подслони близо 90% от популацията на страната. Според държавното управление 4,8 от общо 5,5-милионното население може да се укрие в подземните уреди при потребност.

Висши офицери от армията на Габон. Новината пристигна минути откакто станаха ясни резултатите от президентските и парламентарните избори в Габон, извършени предходната събота. Те бяха извоювани от президента Али Бонго, който получи трети мандат на поста. Офицерите споделиха, че не признават резултатите.
Няколко рекомендации
Той оглавява проруска националистическа партия, която постоянно упреква съперниците си във " фашизъм ". В Европа обаче търси за съидейници крайнодесни обединения. А последната му задгранична разходка даже го събра с осъждан неонацист. кой е новият съдружник на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов.

В продължение на над 30 години Ана Фуртуна от молдовския град Дрокия става приемен родител на 28 деца. Когато тя и брачният партньор ѝ за първи път схващат, че няма да могат да имат лични, взимат седем приемни деца от сиропиталище.

Той е роден в Нидерландия в края на ХVІ век и му се приписват две невероятни изобретения – микроскопа и телескопа. За основателя им Захариас Янсен не се знае съвсем нищо, с изключение на, че се дами два пъти, умира преди 1632 незнайно от какво. за него в поредицата.
Човек на деня
Истински повествовател. На истории и на история. Неговият жив и пъстър език трансформира книгите му в литературно нагорнище за четящия човек. Той е един от най-забележителните модерни български писатели. на Свободна Европа.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР