Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и изборните правилаСофия и стрелбата на

...
Добро утро!Най-важното е тук:ГЕРБ и изборните правилаСофия и стрелбата на
Коментари Харесай

Три минути: България отрича да е стреляла на границата. Мароко донесе изненада на световното

Добро утро!

Най-важното е тук:
ГЕРБ и изборните правилаСофия и стрелбата на границатаМароко и международното
През нощта стана ясно, че в щата Джорджия, Съединени американски щати, печели балотажа на изборите. С това нежното болшинство на демократите в Сената се усили – те ще имат 51 места против 49 за републиканците.
България. Ще има ли държавно управление
няма да поддържат държавно управление с мандата на ГЕРБ. В понеделник президентът връчи мандата на проф. Николай Габровски.

„ Възраждане “ е също срещу, Движение за права и свободи още не са декларирали позиция, а „ Български напредък “ са подготвени на диалогичност.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Новите изборни правила
Ако президентът Радев наложи несъгласие на новите изборни правила,, сподели Бойко Борисов. ГЕРБ беше една от партиите, които прокараха тези правила, в това число и с цената на среднощни съвещания. Президентът още не е казвал дали ще наложи несъгласие.

По какво новият метод на гласоподаване ще се разграничава от досегашния? събра единствено тези обстоятелства от новия закон, които носят практическа информация за гласоподавателите.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
За стрелбата на границата
Журналистите получават от месеци сигнали за принуждение на границата, споделя в „ Студио България “ на Свободна Европа. Тя разказва работата си върху следствието на няколко медии, довело до откриването на млад.

Във вторник отхвърлиха гранична полиция да е произвела изстрелите. От Министерство на вътрешните работи прибавиха, че от видеото, на което се вижда прострелян мъж, не се схваща от кое място идва изстрелът.

Интересува ли ви тази история? Изпратете ни вашата на.
Шенген
потвърдиха, че не са съгласни с влизането на Бъ
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР