Добро утро!Най-важното е тук:Достига ли войната до НАТОЩе има ли

...
Добро утро!Най-важното е тук:Достига ли войната до НАТОЩе има ли
Коментари Харесай

Три минути: Войната приближава Румъния. България иска да забрани руския петрол. Какво е Тоест?

Добро утро!

Най-важното е тук:
Достига ли войната до НАТОЩе има ли възбрана за съветския петролКак се устоя самостоятелната публицистика
Висшият правосъден съвет (ВСС) стартира 7 дисциплинарни производства против прокурори и следователи – история за кражба на бизнес, в която вземат участие хора, свързани с държавното обвиняване. Случаят не беше разследван в продължение на години макар многочислените сигнали. Висш съдебен съвет краткотрайно в профил един от прокурорите - Дилян Деянов от Перник.
Войната, НАТО, Черно море
Румъния за трети път откри на своя територия, покрай украинската граница. В предходните два случая ставаше дума за парчета от уред, сходен на съветските дронове. Новината идва след нощ на съветска офанзива против Украйна. Румъния стартира да строи две бетонни бомбоубежища в граничните региони,. Румъния е член на НАТО.

София преглежда „ необятен набор от дейности “ поради съветските провокации в Черно море, сподели министърът на защитата. Русия от два месеца блокира част от българската изключителна икономическа зона в Черно море с аргумента, че организира учения.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Руският нефт в България
Икономическата комисия на Народното събрание одобри на първо четене плана за в България. Ако Народното събрание гласоподава „ за “, това ще значи, че България ще се причисли към общата европейска възбрана за импорт на съветски петрол. В момента работи изключение за България, годно до края на 2024 година То разрешава на Русия да получава пари от и
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР