Добрият секс не се свежда единствено до физическата страна на

...
Добрият секс не се свежда единствено до физическата страна на
Коментари Харесай

Как да „хакнете“ ума си, за да се радвате на вълшебен сексуален живот

Добрият секс не се свежда само до физическата страна на акта. Като всяко наше прекарване – всичко стартира в мозъка. Ако имате някакви терзания или несигурности, свързани със секса, това сигурно ще окаже отрицателно въздействие върху вашия полов живот.

Как може да извършите секса още по-хубав, а вие да сте в действителност задоволени? На първо място би трябвало да се отървете от всички отрицателни мисли, които се въртят в главата ви, написа rozali.com. В последна сметка всичко стартира от настройката – още доста преди действително половият акт да стартира. Доказателство за това е и фактът, че по-голяма част от дамите имат усложнения с достигането на оргазъм не поради физиологични проблеми.

Кои са най-често срещаните мисли, които пречат на секса и по какъв начин може да „ хакнете “ мозъка си, с цел да се радвате на магически полов живот?

Притеснения, свързани с външния тип

Има доста вариации, свързани с тези терзания, само че главната мисъл е, че има нещо неправилно или непривлекателно във външния тип. Много хора се усещат още по-уязвими и несигурни голи, което в допълнение пречи на половото наслаждение.

Как да се справите с тези терзания?

Не забравяйте, че вашият сътрудник към този момент ви е виждал гола доста пъти и то в разнообразни пози, което значи, че сигурно харесва тялото ви. Когато става въпрос за първи секс с нов човек – хората са специалисти в това да си показват обекта на тяхното предпочитание гол, още преди да са го видели в реалност. Ето за какво още веднъж нямате място за терзание.

Притеснения за удоволствието на другия човек

Някои хора имат терзания, свързани с техния сътрудник и по-точно неговото наслаждение. Разбира се, да желаете да задоволите половинката си е нещо изцяло обикновено, само че не забравяйте да поддържате салдото сред своето и непознатото наслаждение. За да бъде сексът в действителност прекрасен и двамата би трябвало да бъдат удовлетворени. Вашето наслаждение е също толкоз значимо, колкото удоволствието на колегата ви.

Как да се справите с тези терзания?

Просто си повтаряйте мантрата, че колкото повече вие самите се наслаждавате на секса, толкоз повече и вашият сътрудник ще усилва своето наслаждение от интимността с вас.

Притеснения да кажете това, което желаете

Много хора се усещат неловко да приказват за секс, както и да си изискат това, което ще им достави най-голямо наслаждение, когато настъпи моментът. Притесненията, пречещи ви да изразите своите стремежи, обричат половия ви живот. Не бива да се чувствате неловко да дадете упътвания на своя сътрудник.

Как да се справите с тези терзания?

В началото, когато още не сте привикнали да вербализирате какво желаете, просто си кажете, че е по-добре да се чувствате малко неудобно в този момент, само че доста по-удовлетворени по-късно. Вашето шерване също по този начин може да подтикне половинката ви също да изиска нещо – този продан сигурно ще увеличи възбудата и ще направи сексът по-добър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР