Добрите новини се надпреварват в живота на Крис Еванс -

...
Добрите новини се надпреварват в живота на Крис Еванс -
Коментари Харесай

Най-сексапилният мъж Крис Евънс излиза с актрисата Алба Баптиста

Добрите вести се надпреварват в живота на Крис Еванс - откакто беше провъзгласен за най-сексапилния мъж на планетата от сп. " People ", стана ясно и че има нова обич.

41-годишният артист се среща с португалската актриса Алба Баптиста повече от година и е съществено, рапортуват източници пред " People ", добавяйки: " Те са влюбени и Крис в никакъв случай не е бил по-щастлив.  Семейството и приятелите му, всички я обожават ". Няма още формален коментар от пиарите на Баптиста и Евънс. 

25-годишната Баптиста взе участие във кино лентата от тази година " Mrs.Harris Goes to Paris ".

Тя приказва пет езика и е щерка на инженер и преводачка. През 2018 година тя прави забележителна филантропична активност в сиропиталище в Камбоджа, като се концентрира върху образованието. Миналата година хубавицата завоюва премията " Shooting Star " на филмовия фестивал в Берлин.

Тази седмица Еванс беше разгласен за най-сексапилния жив мъж за 2022 година В публикацията по тематиката Капитан Америка сподели, че се усеща " доста удовлетворен " от живота сега, че е фокусиран върху салдото сред професионалния и персоналния живот и прекарва колкото се може повече време с обичаните си хора.

Това е безусловно нещото, което желая: брачна половинка, деца, семейство ", добави Еванс.

" Когато четете за множеството от най-хубавите създатели, без значение дали са артисти, художници, писатели, множеството от тях признават, работата им не е това, с което най-вече се гордеят, а със фамилиите, които са основали, любовта, която са намерили и е споделена. Тези неща са най-важните ", безапелационен е Крис.

С напредването на възрастта Еванс регистрира, че е станал по-добър като сантиментален сътрудник.

Преди това Евънс излизаше с актрисите Джени Слейт, Минка Кели и Джесика Бийл.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР