Добрин Векилов – Дони, от години се увлича по Изтока.

...
Добрин Векилов – Дони, от години се увлича по Изтока.
Коментари Харесай

Добрин Векилов – Дони приложи японски метод за отслабване и свали цели 28 килограма

Добрин Векилов – Дони, от години се увлича по Изтока. Животът му изключително в последните години е едно непрекъснато търсене на себе си. Оказва се, че духовните практики оказват помощ на артиста да усъвършенства както душата, по този начин и тялото си.
Дони е разкрил неповторим японски способ за намаляване, при който даже не би трябвало да лимитира храната. Той е създаден от доктор Фукуцудзи. Технологията се състои в изпълняването на едно и също упражнение всеки ден, което разрешава непотребната телесна маса да се разпредели отмерено по тялото. Така всички непотребни мазнини биват изгаряни в точния момент и резултатът е едно едва и тънко тяло без непотребни килограми.С девет дневната диета на Маргарита Королева резултатът е до минус 10 килограмаЧували ли сте задиетата на Маргарита Королева, с която може дейно да отслабнете
Книгата на Марга…Feb 13 2019vijti.com

Упражнението е извънредно елементарно. То изисква да заемете избраната поза за 5 минути всеки ден. За задачата ви е потребност дебела 7 см забрадка с дължина към 40 см. Тя се навива, а краищата ѝ се връзват, с цел да не се разгъне при заемане на позата.
Легнете на пода върху гладка повърхнина. Полученото снопче поставете хоризонтално под кръста, малко под пъпа. Разделете краката, дано сред тях има 20 см разстояние. Докоснете върховете на палците.

Вдигнете ръцете, поставете ги с дланите към пода и докоснете върховете на дребните пръстчета. В тази поза би трябвало да прекарате идващите 5 минути. Съветът е да засичате времето с хронометър или да следите часовника, с цел да сте сигурни, че прекарвате нужните минути в позата.
Въпреки че в никакъв случай не е имал наднормено тегло, през днешния ден Дони е по-слаб от всеки път и наподобява даже по-добре от младите си години. При него това е резултат и от вегетарианския метод на живот, който води. Запознати обаче са безапелационни, че японската техника е оказала решаващо значение за положителната форма на Дони – преди време единствено за 2 месеца той е съумял да смъкна цели 28 кг.

Методът на доктор Фукуцудзи набира все по-широка известност. Освен за намаляване системата се предлага и при проблеми в гърба, защото оказва помощ за възобновяване на нарушаванията в гръбначния дирек. За хората с избрани проблеми се предлага първоначално да стартират с 2 или 3 минути, след което да преминат към 5. Резултатът – изцяло здрав и изправен гръбначен дирек.

Инфо: Готвач

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР