Добрин Добрев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от Местната

...
Добрин Добрев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от Местната
Коментари Харесай

След втория тур: Новите кметове в Разград и областта

Добрин Добрев , повдигнат от Инициативен комитет и подсилен от Местната коалиция " Българска социалистическа партия за България " (БСП - ВМРО) и други партии и организации, завоюва втория тур на изборите за кмет на община Разград. Това сочат данните от обработени 100 % протоколи, оповестени на уеб страницата на Централната изборна комисия (ЦИК), заяви представителят на Общинската изборна комисия в Разград Юмгюл Ахмедова.

Добрев е получил доверието на 8009 поданици на общината или на 54 % от гласоподавателите.

За съперника му Мирослав Грънчаров , издигнат от коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “, са дали своят вот 6374 души или 42,98 % от гласоподавателите.

Възможността " Не поддържам никого " са избрали 448 гласоподаватели или 3,02 на 100.

Балотажът в Разград завърши при 35,07 % изборна интензивност . Правото си на глас упражниха 15 090 гласоподаватели.

Благодаря на всички поданици на община Разград, които излязоха и гласоподаваха. Благодаря на тези, които ми повярваха и направиха верния избор, сподели пред представители на медиите  Добрин Добрев , който е победител в балотажа за кметския пост на Разград.

Той изрече благодарности и на целия си екип, на всички жители, организации, политически партии и хора, застанали зад тила му в тази, по думите му, сериозна и доста тежка предизборна конкуренция. 

На въпрос по какъв начин ще работи с новия Общински съвет , в който има представители на седем политически сили, Добрин Добрев съобщи, че ще бъде както и през предходния мандат. „ Ще търсим поддръжка за всички значими за Разград решения. Убеден съм, че позитивната акция, която водихме ни дава поръчка, че ще можем да водим и положителни диалози в Общинския съвет “, уточни Добрев.

Той добави, че ще търсят поддръжката на всички представители на политически обединения, които влязоха в Общински съвет които влязоха в Общинския съвет. „ Смятам, че ще имаме нужното болшинство, с цел да може да вземаме  важни решения и Разград да върви напред “, добави Добрин Добрев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР