Добрич и Тамбов ще насърчат сътрудничеството в малкия и средния

...
Добрич и Тамбов ще насърчат сътрудничеството в малкия и средния
Коментари Харесай

Добрич и Тамбов ще си сътрудничат в бизнеса

Добрич и Тамбов ще насърчат съдействието в дребния и междинния бизнес като български бизнесмени ще могат да показват новости на интернационалния Покровски панаир в съветския град през октомври. Това планува договорът за побратимяване сред двата града, който общинският съвет в Добрич ще разиска на идното си съвещание.

Градските администрации ще спомагат и за снабдяването на комерсиалните мрежи в Добрич и Тамбов с продукция на леката и хранително-вкусовата индустрия, на преработвателния отрасъл, планува още самодейността.

Добрич и Тамбов ще разменят гастроли на театрални и други креативен колективи, ще насочат взаимни предложения за присъединяване в състезания, фестивали и спортни прояви. Кметът на Тамбов Сергей Чеботарев предлага във фокуса на партньорството да бъде и активността на детските и младежките публични организации.

В Тамбов работят огромни предприятия на машиностроенето, хранително-вкусовата индустрия, добре развити са селското стопанство и отглеждането на животни. Партньорството с съветския град ще даде опция за взаимни капиталови планове и за провеждането на стопански конгреси, показва кметът на Добрич Йордан Йорданов в предлагането до общинския съвет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР