Добрич. Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното шоу-конкурс

...
Добрич. Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното шоу-конкурс
Коментари Харесай

Добрич: В града ще се проведе шоу-конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър”

Добрич. Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното шоу-конкурс „ Мини Мис и Мини Мистър ” ще бъдат още веднъж в Добрич на 20 юли 2018 година от 18.00 часа на сцената на пл. „ Свобода ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Проявата се реализира под патронажа на кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов и е част от юбилейния ХХ Фестивал на детското творчество „ Малки Големи Таланти “. Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър ” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска. Една опция за креативна и телевизионна изява на дребните огромни гении от 3 до 12 години.
Шоуто „ Талантиада “ се осъществя в две възрастови групи: от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - самостоятелна изява (без ограничавания - артистична, креативна, музикална, спортна и др.)
При мини господата: първи тур - актьори - културисти, втори тур - канадска битка и танци по песни от шоуто, трети тур - самостоятелна изява, решаваща за крайното класиране.
Носителите на купата “Мини Мис и Мини Мистър ” ще показват Община град Добрич на юбилейния ХХ Национален конкурс „ Мини Мис и Мини Мистър “ България 2018 на 29 септември в Националния замък на децата в София.
Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя гений. На призьорите се раздават награди.
Желаещите да вземат участие в Палавото шоу да заповядат на 20 юли 2018 година на сцената
на площад „ Свобода ”. Записването на всички участници е един час по-рано от началото на шоуто - 17.00 часа. Участието е гратис, само че наложително с усмивки.
Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, чакат участниците, техните родители, баби и дядовци и всички, за които децата са извор на ентусиазъм и наслада да бъдат част от този празник на гения.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР