Добри новини за Боряна Калейн.Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви,

...
Добри новини за Боряна Калейн.Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви,
Коментари Харесай

Изписаха Боряна Калейн от болницата

Добри вести за Боряна Калейн.

Президентът на БФХГ Илиана Раева съобщи, че българската гимнастичка Боряна Калейн към този момент се усеща по-добре.

Калейн трябваше да се откаже от присъединяване на Световното състезание по художествена гимнастика в София, откакто подвигна висока температура и беше призната в болница в първия ден на шампионата в сряда.

„ Боряна си е в къщи, няма температура, проучванията са й положителни. Предстои още едно проучване, което желаят да й създадат. Лекарите не могат сигурно да кажат дали е пост КОВИД, тъй като тя изкара тежък КОВИД една седмица, или е след КОВИД някакъв вирус, който се е отразил зле на организма. Аз през вчерашния ден се чух с нея, всеки ден се чуваме, усеща се доста по-добре “, сподели Раева след края на шампионата в София, представена на страницата на Българската федерация по художествена гимнастика във фейсбук.

Според президентът на БФХГ Калейн е била без конкуренция в конкуренцията, само че случилото се би трябвало да бъде просто признато.

„ Представяте ли си на този декор Боряна Калейн по какъв начин щеше да седи. Тя щеше да мине и да си вземе всичко. Боряна Калейн е доста болна тематика, доста тежка тематика. Всички й дават кураж да се оправи с това тежко състояние. Тя беше в страхотна форма. На последната й подготовка всички стопираха и гледаха тренировката й. Това беше доста тежък удар за нас. Разбира се, че ще бъде тежък удар и за самата Боряна. Тя ми сподели, че гледа надпреварата, разплака се по телефона. Единственото, което й споделих, е че никога не би трябвало да плаче, че би трябвало да одобряваме ориста такава, каквато е. Казах й, че е можело по-лошо да се случи и че може би това е бил дребният демон и ни е предпазил Бог от нещо. И доста съумях да я успокоя, усмихна се най-после, засмя се по телефона. При всички случай тя е огромен човек, гледа надпреварата и вижда “, разяснява още Илиана Раева.

„ Боряна няма конкуренция тук, тя просто, когато е във форма тя няма конкуренция... Това, че някъде я победиха, я победиха, когато тя правеше неточност, когато тя играе, няма кой да я победи. А тя беше в действителност в такава форма, в каквато не е била в никакъв случай до момента. Съдба, какво да създадем – би трябвало да я приемем и да имаме вяра, че е било за положително. Аз имам вяра, че това е било за положително. Ами в случай че тук се случи нещо, в случай че се срути, както ще вършим... Аз имам вяра, че Бог е запазил и нас, и нея, и ще бъде за положително “, добави Раева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР