Добре съм. Искам отново да благодаря на тези, които положиха

...
Добре съм. Искам отново да благодаря на тези, които положиха
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Кризата с короанвируса показа нагледно недостига на медицински специалисти

Добре съм. Искам още веднъж да благодаря на тези, които поставиха оптимални старания да преборя болестта. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва, който се излекува от новия ковид.

Националният действен щаб има концепция да направи повсеместен разбор на това, което се случи в последните 2-3 месеца, с цел да може да се оцени положението на здравната система. Тази рецесия сподели образно недостигащите медицински експерти. Неслучайно се наложи поддръжка и от доброволци. Достатъчно експерти няма освен в България, само че и в цяла Европа, само че това не е универсално опрощение. Очевидно е, че мотивацията на младите лекари да останат в България не е на подобаващото равнище, съобщи той.

Добрите вести не престават: 10 нови случая на COVID-19 у нас, 18 са излекувани

За здравна промяна се мисли от 30 години, само че за огромно страдание тя не е осъществена тъй че да доближи равнището на заложения финансов запас. Системата не е в положение да отговори на потребностите сега. Независимо от мобилизацията, в някои райони проблемите в системата се оказаха извънредно съществени. Очевидно е, че промяна до края на този мандат няма да се случи. За да се случи, би трябвало да се реализира оптимално равнище на единодушие, освен на политическо равнище, само че и в здравното съсловие, разяснява доктор Адемов.

За благополучие, ограниченията на Щаба се оказаха задоволително съответни, тъй че вредите да бъдат минимизирани, доколкото е допустимо, добави той.

Очевидно е, че и икономическите благоприятни условия на страната не са такива, че да може да поддържа всеки самостоятелно в рецесията. Към ограниченията на ръководещите постоянно може да има по-добри упования. Очаква се след 1 юни да има нови ограничения, в това число и в обществената сфера, съобщи депутатът от Движение за права и свободи.

Тома Биков за намаляването на Данък добавена стойност: Ще спасим цялостен един отрасъл

Намаляването на Данък добавена стойност за заведенията за хранене и книгите на 9% отвори кутията на Пандора. Това е една огромна тематика – каква да е данъчната система на България. Ние от Движение за права и свободи считаме, че интервалът на твърдата ставка е отминал и би трябвало да се мисли дали да има диференцирани ставки, означи доктор Адемов.

Той посочи, че Движение за права и свободи ще поддържа при гласуването на второ четене намаляването на Данък добавена стойност за заведенията за хранене и книгите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР