Добре. Нека бъдем честни. След сватбата жените ставаме мързеливи. А

...
Добре. Нека бъдем честни. След сватбата жените ставаме мързеливи. А
Коментари Харесай

Къде ми е вътрешната секс-богиня и как да я събудя?

Добре. Нека бъдем почтени. След сватбата дамите ставаме мързеливи . А след раждането на дете – още повече.

Предпочитаме комфортното долнище у дома, обезкосмяваме си краката единствено за годишнината или за среща на випуска и се гримираме на празник.

Колкото повече време минава от началото на любовта , толкоз по-немърливи ставаме към нея. И към самите себе си.
 8-те неразрешени храни преди секс  8-те неразрешени храни преди секс  8-те неразрешени храни преди секс  8-те неразрешени храни преди секс
Съвсем обикновено е. Грижата за себе си изисква несъмнено изпитание и време , които решаваме да си спестим, един път задомили се.

А когато и децата се появяват в уравнението , свършва освен желанието, само че и времето да си обръщаме внимание.

Това, несъмнено, не става внезапно.

Но в случай че обърнете взор обратно, ще видите по какъв начин с времето спряхте да внимавате за от ден на ден и повече детайли от външния си тип и от държанието си, с които в началото впечатлихте половинката си .

И като върнете погледа си още веднъж в сегашното, с отегчение ще откриете , че сте влезнали в категорията „ скучна стопанка “ без въобще да сте имали такова желание.

. Ами че тя си потегли не от дълго време, обезверена от липсaта на всевъзможен възторг по въпроса със секса, привличането и фамилните удоволствия.
 8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс  8 неща, които се случват с тялото ви, когато спрете да вършиме секс
Няма ужасно, решени сме да си я върнем назад , не е мъчно, стига да последвате тези няколко просто съветчета. А какво ще се случи като си я върнете, ще разберете в края на публикацията.

И по този начин, ето по какъв начин да върнете вътрешната си секс-богиня:

1. Сменете долнището на спортния екип с клинче . Също толкоз комфортно е за домашна дреха, само че е мнооого по-секси.

2. Винаги се лакирайте. Може и с прозрачен лак , може и на къси нокти, само че поддържайте ръцете си красиви. Другия вид е да ходите един път на две седмици да ви поставят гел-лак, който устоя доста. И не приказваме за рисунки, а за прекрасен, естествен, хубав маникюр.

 жена секси секс Thinkstock

3. Преобличайте се пред мъжа си. Бавно. Сутрин можете да му вършиме противоположен стриптийз – т.е да се обличате (вместо да се събличате) постепенно. Самите вие ще се наслаждавате на гледката на тялото си повече, в случай че не бързате да нахлузите по едно и също време панталона и блузата, без да забравяме сутиена.

4. Спете голи. Да, зима е, само че в името на връщането на половата богиня ще стоплите спалнята си повече. А и ви обещаваме, че и мъжът ви ще се погрижи да ви е топло. Дори да сте сами, чувството на голото тяло сред чаршафите е надалеч по-възбуждащо и женствено от ластика на пижамата, пристегнал ви през корема.

Ако в действителност ви е доста студено (ще ви разберем), легнете си голи, а 20 минути по-късно, когато вътрешната ви богиня е към този момент удовлетворена, се облечете както ви е комфортно. Но не очаквайте чудеса, в случай че се появите в спалнята с пижама и топли хавлиени чорапи.

5. Не забравяйте личните си ползи в името на мъжа до вас. Жените сме склонни да се лепваме за хората, които обичаме, и да желаеме от тях да ни обръщат безпределно внимание. Така не е забавно. Това, което ви разграничава от останалите, са персоналните ви ползи – музиката, която слушате, книгите, които четете. Не ги забравяйте.

 жена секси Thinkstock

6. Целувайте мъжа си всякога като че ли е за първи път . Дори да ви е омръзнал. Всеки път виждайте в него индивида, в който се влюбихте.

7. Гледайте дружно секси филми. Не е нужно да е непосредствено порно, прекомерно искрено е. Но напоследък не можем да се оплачем от огромен избор на всевъзможни филми, в които взаимоотношенията са повече от горещи.
 14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена  14-те най-хубави секс съвета на всички времена
И както ви обещахме, ето какво ще ви се случи, в случай че съумеете още веднъж да върнете върнете вътрешната си секс-богиня.

Ще се успокоите вътрешно. Ще си спомните, че сте красиви. Че не сте единствено майки, домакини и чиновници, а и същински, харесвани дами .

 жена секси Thinkstock

Ще се върне желанието ви за развлечение. Не единствено в леглото, за него ще приказваме по-късно, само че и въобще. Радостта от живота не може да се усети, в случай че не се чувстваш добре в личната си кожа .

Семейният ви живот ще се освежи . И да, ще се преоткриете с половинката си.

Ще си спомните, че сте дружно освен, с цел да изхраните и облечете децата си, а и тъй като се харесвате – вие персонално, като хора
 12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден  12 аргументи да вършим секс всеки ден
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР