Добре известно е, че германците обичат много колите си. Още

...
Добре известно е, че германците обичат много колите си. Още
Коментари Харесай

Германците и автомивката

Добре знае се, че германците обичат доста колите си. Още по-изненадващо обаче е, че всеки десети немец съвсем не мие личното си транспортно средство. Това е резултат от анкета на AutoScout24 и Innofact.

Целта на изследването е била да се разбере по какъв мотив и какъв брой постоянно германците карат личната си кола до автомивката. Резултатът - едно на всеки три измивания е било когато времето се усъвършенства, а едно на всеки четири при ваканционни пътувания. А 20 % одобряват драговолно финния намек на фамилната ръководителка, че най-сетне още веднъж би трябвало да почистят и измият колата...

По-конкретно, 33 % се насочат към автомивката, когато времето се усъвършенства. 23 % от интервюираните измиват личното си транспортно средство, преди да отидат на отмора. Точно толкоз (23 процента) вършат обиколка до автомивката, на която се доверяват, незабавно след отпуската си.

Причината да разкрасите личния си автомобил не постоянно е обвързвана с позитивни усеща като слънце и отмора. Всеки пети стартира да се грижи за боядисване и други сходни единствено когато фамилната шефка му натъртва прекомерно дълго. Иначе почистването на автомобила е изключително известно, когато водачът желае да сътвори добра визия за себе си. Дванадесет % мият, когато отиват на професионална среща, осем % преди среща и пет % преди среща с другари.

За положително усещане на личните си родственици, изненадващо малко на брой поставят огромни старания - единствено четири % от интервюираните минават през автомивката по пътя към личните си родители. А какво в случай че отива при свекърите? Миенето на коли тогава е още по-малко належащо – единствено 3 % считат за уместно да се появят при родителите на по-добрата половина с чисто транспортно средство.

Между другото - 12 % не разрешават на желанието да се мие колата да се управлява от външни аргументи. Казват - мия си колата в избрани часове - без значение с кого се срещам или какво считам да върша с колата. Единадесет %, които на процедура в никакъв случай не мият колата си, могат единствено да клатят глави по въпроса...
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР