Добре е , че се дава рестарт на програмата за

...
Добре е , че се дава рестарт на програмата за
Коментари Харесай

Проф. Овчаров: Българските квартали изглеждат така, сякаш през тях е минала руската армия

Добре е, че се дава рестарт на програмата за саниране, защото това доста ще понижи парите, които хората дават през зимата за отопление, разяснява и предприемачът Георги Куртев пред Нова телевизия. Като образец уточни фабриката, в която работи.

След като направихме качествено саниране, сметките ни за сила понижиха автоматизирано с 10-15 на 100, изясни той.

Професор Овчаров разяснява и устрема на държавното управление към самостоятелност на България от съветските горива: Това е доста значимо решение, нека да се съблюдава. Защото дано да се върнем половин век обратно, когато точно с помощта на играта с петрола Рейгън унищожи империята на злото - Съюз на съветските социалистически републики. Въобще петролът е доста значим инструмент. Съветът ми към ръководещите е да основат по-тесни отношение със Саудитска Арабия, защото те са едни от главните играчи. Да не забравяме, че ние закъсняхме и с посолството. Те направиха свое посолство тук, пък ние дълго време нямахме посолство и доколкото знам, към този момент имаме, само че нямаме дипломат там. Нещо такова стана, уточни Овчаров.

Така че добре е това, което държавното управление реализира през днешния ден, само че този триумф би трябвало да се развие още в този момент, а не да се чака края на 2024 година. Да се работи по оптималната самостоятелност, добави той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР