Добре дошли в тайното общество! Искате ли да чуете тези

...
Добре дошли в тайното общество! Искате ли да чуете тези
Коментари Харесай

Станете член на най-новото тайно общество в България

Добре пристигнали в тайното общество! Искате ли да чуете тези приветствени слова?

Това е тематика, която буди голям интерес, тъй като също така, че те са свързани с доста история и любопитни обстоятелства, те подтикват интереса към насърчаване на тайни теории, които постоянно са в основата на доста полемики. Да си го признаем – с изключение на голямото любознание, което ни обгръща, когато чуем за тайните общества, сигурно всеки би усетил това „ гъделичката под лъжичката “ да бъде част от такова, тъй като с изключение на всичко, не трябва да подценяваме обстоятелството, че в действителност членовете на такива общества се считат за едни от най-влиятелните хора, освен това в международен мащаб.

Да забележим някои от най-интересните секрети общества, като най-после ви чака изненада – в днешни дни има по какъв начин да сте част от една загадка общественост, в която се влиза единствено с покана. А и е обвързвана с нещо, което доста от нас обичат. Четете и се наслаждавайте.

Какво съставлява тайното обещество?

В предишното това е било общественост, за която се е знаело, че съществува, само че чиито членове и места за събирания не са били обществено известни. В съвремието под тази формулировка дефинираме група хора, обединени от секрети, като участието изисква полагане на клетва за честност и конфиденциалност. Тайните общества могат да бъдат както с религиозна или научна, по този начин и с политическа и обществена ориентировка, само че в основата им седи това, че са всички са обединени от идеална цел.

Орденът на Сион

Възможно е да сте чували за този медал, в случай че сте фенове на "Шифърът на Леонардо " от американския публицист Дан Браун. Там Организацията се загатва в разнообразни тайни теории и е показана като античен набожен медал. Братството е учредено през 1956 година във Франция от Пиер Плантар и Андре Бохом. За малко издават списание Circuit, а името на ордена е основано на известна хълмиста околност, известна като Mont Sion. Според ордена, Исус Христос не е бил разпънат поради греховете на човечеството, а неговите потомци са измежду нас, като те са имали за цел да ги открият. Според легендите Леонардо Да Винчи е бил измежду главните последователи на тази доктрина, като е оставял следи в творчеството си. Например известната картина „ Тайната вечеря “, където съгласно някои до Исус е изобразена Мария Магдалена, която в действителност е била негова жена.

Орденът на източните тамплиери

Това е медал, който подчертаваме, че не трябва да се бърка с религиозната формация, която датира от 12 век и е обвързвана с кръстоносните походи. Ще ви разкажем малко повече за един съверемен медал, учреден при започване на 20-и век като интернационална братска и религиозна организация, отдадена на "Закона на Телема " – религиозно обучение от Алистър Кроули, съгласно която човек би трябвало да основава личната си воля, като съществуват три типа – тази на Бога (добрата и поучителната), на Дявола (разрушителната) и на индивида (хаотичната). За да си член на това общество е наложително да си християнин. Често дефинират това общество като фетиш и го свързват с християнския гностицизъм.

Масоните

Масон идва от британската mason и френската maçon, които значат „ зидар “ или „ човек, който реди тухли/камъни “. Тази група се основава през 17 век, като в нея членуват извънредно известни и могъщи ръководещи, като измежду членовете са били даже президенти на Съединени американски щати. Видимо те вършат доста положителни каузи към обществото, само че на процедура какво се случва на техните секрети срещи – можем единствено да гадаем. В това общество съществува подчиненост, а влизането може да се случи единствено, в случай че различен член те предложи. Според легендите тези, които са най-горе в йерархията са отдадени в доста надълбоко защитавани секрети (например къде е съкровището на Тамплиерите), а техните знаци са доста разпознаваеми и елементарно бихте разпознали масон, в случай че се вгледате в бижутата му.

Любопитно, нали? Имайте поради, че когато става дума за секрети общества, нито една информация, която четем не може да бъде на 100% вярна, точно тъй като всички са строго секретни.
 a
Но в този момент идва моментът за „ десерта “ – а точно едно общество, което е изцяло действително и съществува – единствено с предложения и регистрация, несъмнено.

И е обвързвано с една от най-обичани тематики – модата! Представяме ви – стилното общество с над 3000 марки и до -80% отстъпка и гратис връщане! Никога не сте чували за него? Абсолютно допустимо – въпреки всичко това е най-добре защитаваната загадка на стилната промишленост. През последното десетилетие е една от най-големите фешън общности в Европа, а към този момент е и на българския пазар. Още повече - е извънредна фешън общественост, в която се влиза единствено с покана. Разшириха ли се зениците ви, като прочетохте „ извънредна “? Звучи мъчно да се присъедините, нали? Е, имаме хубава вест – особено за читателите – в този момент имате опция да се регистрирате и да се насладите на фантастично и елементарно онлайн извършване на покупки. Но побързайте - има стеснен брой участия, които обществото предлага. Заслужава си – измежду марките ще откриете Calvin Klein, Diesel, Armani и доста други. Платформата предлага облекла и аксесоари както за дамите, тaка и за мъжете несъмнено, и за децата, които от ден на ден държат на външния си тип. Ако пък имате потребност да обновите дома си, за какво не с нов продукт от. А още по-хубавото е, че до края на месец април при поръчка от платформата може да се възползвате от безвъзмездна доставка.

Готови ли сте да се присъедините към тайната фешън общественост?
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: --> Мъж е в цветарския магазин, с цел да избере цветя за рождения ден на жена си. Все нещо не му харесва, гледа цените, върти се, пита,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДвойката загуби от своите кандидати Яница и МомчилОт дълго време обектът е затворен и постоянно се вандализираБъдете непоколебими в отстояването на правото, бъдете безкомпромисни с неправдата, доверието в българското правораздаване се гради с неизменност всеки ден, обърна се президентът Румен Радев към българските юристиНе пропускайте комедийния сериал този петък, от 21:00 ч., по NOVAПроверете своят знак в галерията ниВижте на какво са се натъкнали немски археолозиПреди години едноименното парче на „ Ъпсурт ” се трансформира в решителен шлагер у нас. Citroen сплотява седан, комби и кросоувър в едно с вярата, че ще може да се върне към времената на остарялата си популярност.Кои ограничавания отпадат от през днешния ден /16 април/Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане съвсем без основна промянаПроизводителите утежняват прогнозите си за следващ пътАктивните случаи също не престават да понижават като към този момент са 67 391При експлоадирането на пламъците, едно от кучетата ѝ скача от 11-тия етаж, с цел да се избави.Какво оповестиха от Министерство на здравеопазванетоМайката и братът на Кристиан Николов се явиха пред съдаПроф. Костадин Ангелов и доцент Ангел Кунчев ще продължат да осведомят обществото за разпространяването на COVID-19 у нас " Не желая да нося две дини под една мишница ", съобщи БорисовОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР