Добре дошли в реалния свят! Разочарована завършила колеж остана объркана,

...
Добре дошли в реалния свят! Разочарована завършила колеж остана объркана,
Коментари Харесай

Наскоро завършила колеж твърди, че е била „наета и уволнена“ след само 6 дни на първата си работа извън училище: „Те не знаеха как да ме обучат“

Добре пристигнали в действителния свят!

Разочарована приключила лицей остана объркана, откакто съобщи, че е била наета и уволнена единствено след шест дни на първата си работа на цялостен работен ден отвън учебно заведение.

Създателката на наличие от Тенеси Сиера Дезирей Фредерик, 22, каза, че е „ била там пет дни “, преди да бъде освободена – с аргумента, че новите й сътрудници „ не са знаели по какъв начин да ме обучат “, показа тя в TikTok.

22-годишната даде време за роман на феновете за опита си от работата за новата си работа като графичен дизайнер във компания, която прави печатни работи за локална верига за хранителни артикули в Тенеси.

„ И по този начин, открих работа за тази компания в Хендерсън, Тенеси, и те вършат целия щемпел за Aldis. Изключително разчувствуван, че ще се занимавам с графичен дизайн – това беше моята компетентност “, стартира Фредерик във видеото, което е гледано над 383 000 пъти.

„ Имах пет дни образование на тази работа, пет смени на тази работа. В тези пет смени прекарах [вероятно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР