Добре дошли в Проглед! Малкото селце в България е разположено

...
Добре дошли в Проглед! Малкото селце в България е разположено
Коментари Харесай

Традиция с векове. Родопско село бие всички по гостоприемство

Добре пристигнали в Проглед! Малкото селце в България е ситуирано директно до курорта „ Пампорово “, в община Чепеларе. То е едно от китните дребни обитаеми места в България с чудна и съхранена природа, чист въздух, успокоение и уютни домове, които отварят своите порти, с цел да посрещнат посетители от страната и чужбина.

В това село живеят единствено 42 поданици. Тази дестинация по нищо не отстъпва на актуалните места за отмора в Европа! Тук има 21 къщи за посетители със 160 кревати и гостоприемни стопани, които са съхранили локалните обичаи, обичаите и вкусните предписания на този край, пишат сътрудниците от bgtourism.bg.

Проглед е дестинация, която е пример за съвършена отмора когато и да е на годината – належащо е да избягате от забързаното всекидневие, да изоставите своите мобилни устройства и да се отдадете на сладки приказки с локалните хора или на разходки измежду живописната природа.

Къщите за посетители са основани с доста обич и усет, с цел да предложат същински домакински уют на туристите. 100-годишни домове обезпечават модерни и съвременни условия на своите посетители. Зад стените има 5-звезден разкош за пълноценна почивка.

Малкото село има канализация и пречиствателна станция! Първите поданици са от 1892 година. 90-годишна жена през днешния ден е най-възрастният гражданин.

Здравословният въздух и съхранената природа целогодишно притеглят посетители от цялата страна. Първите почиващи са от 1910 година – регионът е чудесна дестинация за климатолечение.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР